Jody Lukoki

Lukoki: “Schitterend om terug te denken aan tijd bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jody Lukoki speelt inmiddels alweer een aantal jaren bij Ludogorets in Bulgarije. Hij ligt met zijn ploeg op koers voor het kampioenschap, zo vertelt hij aan ELF Voetbal.

Kampioen worden

“Op dit moment staan we met één punt voorsprong aan de leiding van het kampioenschap. Die titel wil ik natuurlijk winnen, net zoals ik de titels bij Ajax won. Dat is prachtig om mee te maken. Niet alleen het kampioensfeest op zichzelf, maar ook de weg er naar toe”, vertelt de snelle aanvaller. Met Ajax won hij 3 landstitels, in 2011, 2012 en 2013.

Oud-Ajacieden in actie in de Europa League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er komt vanavond een behoorlijk aantal oud-Ajacieden in actie in de Europa League. Ajax1.nl heeft op een rijtje gezet in welke groepen zij in actie komen.

Groep B

Miralem Sulejmani komt vanavond in actie. Hij neemt het met Young Boys in eigen huis op tegen Partizan Belgrado. De aftrap van dat duel is om 19.00.

Groep C

In groep C komt Jody Lukoki met Ludogorets in actie tegen Istanbul Basaksehir. De aftrap is om 19.00. In dezelfde groep en op hetzelfde tijdstip speelt ook de nieuwe club van Robert Muric, SC Braga. Zij nemen het op tegen Hoffenheim.

“Ik zou een goede klik met Huntelaar kunnen hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met zijn karakteristieke stijl als klassieke linksbuiten viel Nick de Bondt in de jaren 2011 tot 2014 op in de jeugdopleiding van Ajax. Een zware blessure gooide echter roet in het eten van de 23-jarige Edenaar, waardoor een doorbraak uitbleef in Amsterdam. Dit seizoen maakte De Bondt furore in de Tweede Divisie bij De Treffers. In gesprek met Ajax1.nl kijken we met De Bondt terug én blikken we vooruit op zijn carrière die via een omweg nog heel veel glans kan krijgen.

Younes: “De doelpunten gaan weer komen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Buitenspeler zijn bij Ajax is inmiddels haast een vervloekte positie. De lijst met spelers die het niet redden bij Ajax de afgelopen jaren is lang: Sulejmani, Ebecilio, Lukoki, Boerrigter, De Sa, Fischer, Krishna, Andersen en El Ghazi. Het zijn slechts enkele voorbeelden van spelers die na een flitsende start in de vergetelheid raakte.

 

Pages

Subscribe to Jody Lukoki