Ryan Babel

Column Hugo Borst | De Boer met wappie Weghorst, motivator Babel en supersub Robben naar het EK

Bron: www.ad.nl

Columnist Hugo Borst zag bondscoach Frank de Boer zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN reageren op veel namen in aanloop naar het EK van volgende maand. ,,Stel dat Hans Kraay de vraag over Arjen Robben ná FC Emmen-FC Groningen (0-4) had gesteld? We zagen geen man van glas, geen kneus, geen brekebeen. We zagen de contouren van de supersub van Oranje.”

Stekelenburg keert definitief terug in selectie Nederlands Elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg keert definitief terug in de selectie van het Nederlands Elftal, zo heeft bondscoach Frank de Boer besloten. Naast Stekelenburg zijn ook de Ajacieden Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen opgeroepen voor de komende drie WK-interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. ‘Ik heb Maarten Stekelenburg bij de groep gehaald, zodat ik hem tien dagen aan het werk kan zien. Nu gaat het om WK-kwalificatie, maar uiteraard kijken we verder dan alleen deze week’, aldus De Boer. Op 24 maart gaat Nederland op bezoek bij Turkije.

Vergeten voetballer #36: Edgar Manucharyan

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 36 van deze rubriek komt (ooit) het grootste talent van Armenië aan bod, Edgar Manucharyan.

Pages

Subscribe to Ryan Babel