Danny Hoesen

LIVEBLOG: Ajax – Real Madrid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor het eerst sinds 2012 neemt Ajax het weer op tegen Real Madrid. Toen nog met Fischer, Hoesen en Boerrigter voorin, nu wellicht met Ziyech, Tadic en Neres.

Kortom, een sterker Ajax, al kwam dat er de laatste weken niet bepaald uit. Na de winterstop pakte Ajax pas 4 punten uit 4 duels. Maar in de Champions League kan zomaar alles anders zijn, met een stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena die achter de ploeg gaat staan en voor een geweldige sfeer zorgt.

Ajax – FC Barcelona: de avond van Serero en Hoesen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is vandaag 5 jaar geleden dat Ajax FC Barcelona versloeg in de eigen Arena.

FC Barcelona moest het weliswaar zonder Lionel Messi doen, maar Ajax leverde een ongekende prestatie. Helemaal als je weer ziet met welke opstelling Ajax toen speelde. Om er maar eens een paar namen uit te halen: Danny Hoesen in de spits, Thulani Serero op het middenveld en Nicolai Boilesen.

Schuurs hopelijk eerste Ajacied met succes via Jupiler League

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs is een groot talent en moet zijn status bij Ajax waarmaken. © Pro Shots

De grootste talenten van het land horen bij Ajax te spelen. Ook als zo’n talent wordt opgevist uit de vijver die Jupiler League heet. Het wordt alleen wel tijd voor een succesverhaal en hopelijk kan Perr Schuurs dit vanaf de zomer schrijven.

Ajax maakte donderdag bekend dat het Schuurs overneemt van Fortuna Sittard, maar dat we hem pas in de zomer van 2018 echt in Ajaxshirt kunnen bewonderen. De centrale verdediger wordt eerst nog een halfjaartje verhuurd.

Pages

Subscribe to Danny Hoesen