Eyong Enoh

Enoh keert terug bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eyong Enoh keert terug bij Ajax. Niet als speler van de selectie van Erik ten Hag, maar hij trekt wel opnieuw het Ajax-shirt aan. De middenvelder heeft zich voor komend seizoen verbonden aan Ajax zaterdag, dat uitkomt in de Derde Divisie.

Enoh speelde van 2008 tot 2014 bij Ajax en sloot begin 2020 zijn profcarrière af op Cyprus. Hij keerde daarna terug naar Nederland en hield een goede band met Ajax. Sinds dit seizoen is hij bijvoorbeeld betrokken bij de podcast die de club maakt.

Nu gaat hij Ajax dus ook weer op het veld vertegenwoordigen.

 

Ajax breekt met Ajax Cape Town

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax stopt de samenwerking met Ajax Cape Town per 1 oktober. De Amsterdammers hadden 51% van de aandelen van de Zuid-Afrikaanse club in bezit, maar die worden nu verkocht. Al sinds 1999 was Ajax op die manier aan de club uit Kaapstad verbonden.

De laatste tijd werd duidelijk dat het niveau in Zuid-Afrika en de ambities van Ajax te ver uit elkaar liggen. Ajax Cape Town degradeerde naar het tweede Zuid-Afrikaanse niveau en wist daar afgelopen seizoen niet uit te komen. En dat terwijl Ajax de laatste jaren juist de aansluiting zoekt bij de Europese top.

Enoh hoopt: 'Suárez in je ploeg schrikt tegenstanders af'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft Luis Suárez gepolst om deze zomer terug te keren naar Amsterdam en directeur voetbalzaken Marc Overmars is er naar verluidt veel aangelegen om de Uruguayaanse topscorer van weleer te contracteren. Ajax Showtime spreekt met Eyong Enoh, oud-ploeggenoot van Suárez bij Ajax, over de mogelijke terugkeer van de spits en zijn gezamenlijke Ajax-tijd met Suárez. ‘Het was fantastisch om met Suárez te spelen.’

Pages

Subscribe to Eyong Enoh