PAOK Saloniki

Ajax loot Sturm Graz in 2e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft in de tweede voorronde van de Champions League het Oostenrijkse Sturm Graz geloot. Het eerste duel wordt in Amsterdam afgewerkt.

De Amsterdamse club had de mogelijkheid om PAOK Saloniki en Sturm Graz te loten. De Grieken, waartegen Ajax aan het begin van hun succesvolle Europese campagne twee seizoenen geleden al speelde, kwamen uit de koker als opponent tegen FC Basel.

Vanmiddag 12:00uur: Loting 2e voorronde CL

Bron: ajaxfanzone.nl

De loting voor de tweede voorronde van de Champions League vindt plaats op deze dinsdagmiddag om 12.00 uur. Vanuit Nyon wordt dan bekend gemaakt wie Ajax treft in haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ajax treft het Oostenrijkse Sturm Graz of het Griekse PAOK Saloniki.

De speeldata van de eerste wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League zijn vastgesteld op dinsdag 24 en woensdag 25 juli. De returnwedstrijden worden vervolgens een week later gespeeld op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus.

32.000 verkochte passe-partouts, woensdag vrije verkoop

Bron: ajaxfanzone.nl

De passe-partouts voor de 2e voorronde UEFA Champions League én de daarop volgende voorronde Europees voetbal zijn uitverkocht. De teller staat op ruim 32.000 verkochte passe-partouts, Aankomende dinsdag zal de loting uitwijzen of de tegenstander PAOK Saloniki of SK Sturm Graz wordt. Vervolgens is het vanaf 20 juni mogelijk om een kaart te kopen voor dit eerste Europese thuisduel. Per SVA-, Club- of seizoenkaart kunnen 4 tickets door het hele stadion worden gekocht.

Voorbereiding Ajax op seizoen 2018/2019 gestart

Bron: www.ajaxlife.nl

Woensdag is de eerste veldtraining op De Toekomst. © Ajax Images

De vakanties zijn alweer voorbij en een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandagmorgen fris en fruitig op sportpark De Toekomst voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019.

Een nieuw seizoen met daarin een aantal nieuwe gezichten. Denk bijvoorbeeld aan de aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. Ajax had graag gezien dat ook Lisandro Magallán present was, maar vooralsnog blijft onduidelijk of de transfer van de al medisch goedgekeurde Argentijn ooit nog rondkomt. Of afketst.

Een analyse van onze mogelijke tegenstander PAOK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eén van de mogelijke tegenstanders van Ajax in de voorronde van de Champions League is het Griekse PAOK Saloniki. De Griekse ploeg eindigde op de tweede plaats achter AEK Athene. In het seizoen 2016/2017 begon Ajax ook aan het Europese seizoen met een wedstrijd tegen PAOK. Onder leiding van Peter Bosz werd er thuis gelijkgespeeld, om vervolgens uit met 1-2 te winnen. Ajax ging door naar de volgende ronde. 

Uefa staat biertje drinken toe tijdens Europese avondjes!

Bron: www.ajaxlife.nl

Voortaan niet alleen meer buiten, maar ook binnen een biertje doen! © De Brouwer

We hebben nieuws waar je ongetwijfeld vrolijk van wordt. De Uefa heeft het verbod op alcohol schenken tijdens Europese avondjes opgeheven. Dit betekent dat er in de Johan Cruijff Arena alcohol mag worden geschonken als Ajax Europees voetbal speelt.

Rondom potjes in de eredivisie wordt over het algemeen niet zo moeilijk gedaan over het nuttigen van alcohol. Bij een enkel risicopotje wordt evenementenbier geschonken. Tot dusver was dit rondom een Europese wedstrijd helaas regel en geen uitzondering.

Spoorboekje: voorbereiding Ajax met alle data en locaties

Bron: www.ajaxlife.nl

Ten Hag moet zijn mannen snel klaarstomen. © Ajax Images

Het WK is pas net onderweg, maar ook bij Ajax beginnen veel spelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maandag 18 juni staat de eerste training van Erik ten Hag alweer op het programma! Hieronder volgt een handig spoorboekje, zodat je precies weet hoe, waar en wat!

Dus pak je agenda, kalender of mobieltje en leg onderstaande info vast. Mogelijk wijzigt er de komende dagen nog het een en ander, maar voor nu zijn dit de zaken die bekend zijn.

Al 20.000 Ajacieden hebben zin in Europese avondjes

Bron: www.ajaxlife.nl

Met een beetje mazzel hangt in juli het bordje 'uitverkocht' aan de deur. © Sjoerd Tullenaar

De teller van blinde passe-partouts voor twee Europese thuisduels is de teller van ruim 20.000 gepasseerd. Dat is best een prima score, zo middenin het niemandsland tussen het oude en het nieuwe seizoen.

De kaartverkoop is nu zo'n dag of vijf aan de gang en al ruim 20.000 Ajacieden zijn deze zomer van plan om twee keer naar de Johan Cruijff Arena af te reizen en Ajax aan te moedigen. De club kan alle steun gebruiken in de jacht op een ticket voor een van de twee Europese toernooien.

Pages

Subscribe to PAOK Saloniki