PAOK Saloniki

Ajax in pot 3 bij plaatsing voor Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mocht Ajax zich ten koste van Dinamo Kiev plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League komt het bij de loting voor de groepsfase terecht in pot 3. De Amsterdammers kunnen in een zware poule terechtkomen, omdat de ploegen er in pot 4 ook zeker niet om liegen.

Ajax heeft op dit moment een coëfficiënt van 53,500 en dat is genoeg om in pot 3 terecht te komen. Ook PSV, dat een coëfficiënt heeft van 36,000, komt bij plaatsing voor de Champions League in pot 3 terecht.

Ajax loot Sturm Graz in 2e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft in de tweede voorronde van de Champions League het Oostenrijkse Sturm Graz geloot. Het eerste duel wordt in Amsterdam afgewerkt.

De Amsterdamse club had de mogelijkheid om PAOK Saloniki en Sturm Graz te loten. De Grieken, waartegen Ajax aan het begin van hun succesvolle Europese campagne twee seizoenen geleden al speelde, kwamen uit de koker als opponent tegen FC Basel.

Vanmiddag 12:00uur: Loting 2e voorronde CL

Bron: ajaxfanzone.nl

De loting voor de tweede voorronde van de Champions League vindt plaats op deze dinsdagmiddag om 12.00 uur. Vanuit Nyon wordt dan bekend gemaakt wie Ajax treft in haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ajax treft het Oostenrijkse Sturm Graz of het Griekse PAOK Saloniki.

De speeldata van de eerste wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League zijn vastgesteld op dinsdag 24 en woensdag 25 juli. De returnwedstrijden worden vervolgens een week later gespeeld op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus.

32.000 verkochte passe-partouts, woensdag vrije verkoop

Bron: ajaxfanzone.nl

De passe-partouts voor de 2e voorronde UEFA Champions League én de daarop volgende voorronde Europees voetbal zijn uitverkocht. De teller staat op ruim 32.000 verkochte passe-partouts, Aankomende dinsdag zal de loting uitwijzen of de tegenstander PAOK Saloniki of SK Sturm Graz wordt. Vervolgens is het vanaf 20 juni mogelijk om een kaart te kopen voor dit eerste Europese thuisduel. Per SVA-, Club- of seizoenkaart kunnen 4 tickets door het hele stadion worden gekocht.

Voorbereiding Ajax op seizoen 2018/2019 gestart

Bron: www.ajaxlife.nl

Woensdag is de eerste veldtraining op De Toekomst. © Ajax Images

De vakanties zijn alweer voorbij en een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandagmorgen fris en fruitig op sportpark De Toekomst voor de start van de voorbereiding op het seizoen 2018/2019.

Een nieuw seizoen met daarin een aantal nieuwe gezichten. Denk bijvoorbeeld aan de aanwinsten Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad. Ajax had graag gezien dat ook Lisandro Magallán present was, maar vooralsnog blijft onduidelijk of de transfer van de al medisch goedgekeurde Argentijn ooit nog rondkomt. Of afketst.

Pages

Subscribe to PAOK Saloniki