PAOK Saloniki

Ajax houdt 15-jarige ‘Griekse Messi’ in de gaten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zou de 15-jarige Ioannis Konstantelias in de gaten houden, volgens het Griekse Sportime.

De middenvelder speelt op dit moment in de jeugdopleiding van PAOK Saloniki, maar zo nauwlettend in de gaten worden gehouden vanuit heel Europa. FC Barcelona zou al een hengeltje uitgegooid hebben, maar ook Ajax en Arsenal zouden het talent in de gaten houden. Daarnaast zou hij nu al een contractaanbieding hebben liggen vanuit Engeland.

Konstantelias wordt pas in mei volgend jaar 16 en zal dus ook dan pas ergens een contract mogen tekenen.

 

Ajax in pot 3 bij plaatsing voor Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mocht Ajax zich ten koste van Dinamo Kiev plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League komt het bij de loting voor de groepsfase terecht in pot 3. De Amsterdammers kunnen in een zware poule terechtkomen, omdat de ploegen er in pot 4 ook zeker niet om liegen.

Ajax heeft op dit moment een coëfficiënt van 53,500 en dat is genoeg om in pot 3 terecht te komen. Ook PSV, dat een coëfficiënt heeft van 36,000, komt bij plaatsing voor de Champions League in pot 3 terecht.

Ajax loot Sturm Graz in 2e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft in de tweede voorronde van de Champions League het Oostenrijkse Sturm Graz geloot. Het eerste duel wordt in Amsterdam afgewerkt.

De Amsterdamse club had de mogelijkheid om PAOK Saloniki en Sturm Graz te loten. De Grieken, waartegen Ajax aan het begin van hun succesvolle Europese campagne twee seizoenen geleden al speelde, kwamen uit de koker als opponent tegen FC Basel.

Vanmiddag 12:00uur: Loting 2e voorronde CL

Bron: ajaxfanzone.nl

De loting voor de tweede voorronde van de Champions League vindt plaats op deze dinsdagmiddag om 12.00 uur. Vanuit Nyon wordt dan bekend gemaakt wie Ajax treft in haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Ajax treft het Oostenrijkse Sturm Graz of het Griekse PAOK Saloniki.

De speeldata van de eerste wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League zijn vastgesteld op dinsdag 24 en woensdag 25 juli. De returnwedstrijden worden vervolgens een week later gespeeld op dinsdag 31 juli en woensdag 1 augustus.

Pages

Subscribe to PAOK Saloniki