Miralem Sulejmani

Opstellingen Young Boys – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vanavond de returnwedstrijd tegen de Young Boys in het Wankdorf stadion op de 121ste verjaardag van Ajax. De thuiswedstrijd was een lust voor het oog dus wordt het vandaag tijd om de Zwitsers nogmaals een lesje voetbal te geven. Erik ten Hag houdt nog even een slag om de arm: ‘Iedere wedstrijd begint weer op 0-0. Young Boys is gewoon een heel goed team. Vorige week hebben we een goede wedstrijd op de mat gelegd. Dat moeten we nu weer doen’.  Bobby Madden is de scheidsrechter van dienst de wedstrijd begint om 21:00 uur.

Ajax overklast Young Boys en wint met 3-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Young Boys het verschil tussen mannen en ‘boys’ laten zien door met 3-0 te winnen. Dit geeft een heerlijke steun in de rug voor de return van volgende week in Zwitserland. Ajax was vele malen beter dan de bezoekers want zelfs Maarten Stekelenburg heeft practisch niets te doen gehad. Wanneer Ajax volgende week ook zo domineert dan rollen we zo de kwartfinales in.

Opstellingen Ajax – Young Boys

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt het vanavond op tegen de Young Boys in de Johan Cruijff Arena. Beide teams staan goed in hun eigen competitie want ze hebben de laatste twaalf wedstrijden niet verloren. De trainer van Young Boys gaf eerder aan niet bang te zijn voor het aanvallende spel van Ajax. Komt dat even goed uit want dat zijn wij ook niet. Marco Guida is de scheidsrechter van dienst en hij zal de wedstrijd om 18:55 uur laten beginnen.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Klaassen, Gravenberch, Antony, Tadic, Neres

Duel met Ajax om twee redenen bijzonder voor Sulejmani

Bron: source

Young Boys-aanvaller Miralem Sulejmani (32, op archiefbeeld) kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club Ajax. De buitenspeler was ooit de duurste aankoop uit de historie van de Amsterdammers ooit, maar kwam in de Johan Cruijff ArenA desondanks nooit echt uit de verf. Toch kijkt hij enkele jaren erg uit naar de ontmoeting met zijn oude werkgever in de achtste finale van de Europa League. "Het is een speciale wedstrijd voor mij."

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Young Boys

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het komende donderdag op tegen Young Boys voor een plekje bij de laatste acht in de Europa League. Miralem Sulejmani komt terug naar de ArenA, maar weet hij ook een overwinning mee terug te nemen naar Zwitserland?

Ajax moet het in ieder geval doen zonder Daley Blind en Noussair Mazraoui, terwijl er ook nog een vraagteken staat achter de naam van Brian Brobbey. Het is dus nog even afwachten met welke elf namen Erik ten Hag gaat proberen de Zwitserse koploper te verslaan.

Klaassen kijkt uit naar weerzien met Sulejmani: ‘Dat was zo mooi aan hem’

Bron: www.ad.nl

Davy Klaassen kijkt uit naar het weerzien met Miralem Sulejmani, de Servische aanvaller die donderdag (18.55 uur) met BSC Young Boys in de achtste finales van de Europa League aantreedt in de Johan Cruijff Arena. ,,Hij is een heel fijne gozer die toentertijd ook oog had voor de jonge jongens. Buiten het feit dat hij goed kan voetballen was dat mooi aan hem”, zegt Klaassen op de website van Ajax.

Pages

Subscribe to Miralem Sulejmani