Urby Emanuelson

Peereboom volgt Vos op als trainer Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank Peereboom volgt Dave Vos op als trainer van Jong Ajax, zo laat Ajax weten via de officiële kanalen. Peereboom was tot dusver trainer van Ajax Onder 18. Dat elftal houdt na dit seizoen op te bestaan. Peereboom tekent een contract voor twee seizoenen en krijgt Yuri Rose en Urby Emanuelson als zijn assistenten. Vos maakt de stap naar het eerste elftal, waar hij als rechterhand van de nieuwe trainer Francesco Farioli gaat fungeren.

Ajax en Liverpool Legends bezorgen ook Sven-Göran Eriksson een prachtige middag

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Legends hebben hun benefietwedstrijd tegen de Liverpool Legends niet weten te winnen. De oud-Ajacieden kwamen wel op een 0-2 voorsprong, maar moesten na rust het hoofd buigen: 4-2. Het hoogtepunt van de wedstrijd vond nog voor de aftrap plaats. Sven-Göran Eriksson, die lijdt aan alvleesklierkanker en naar verwachting niet lang meer te leven heeft, zag zijn droom in vervulling gaan: trainer van Liverpool zijn. De Zweed kreeg een staande ovatie toen hij het veld betrad. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar de LFC Foundation Charity.

TransferTalk | Emanuelson rondt transfer naar Ajax af, Fortuna legt Franse middenvelder vast

Bron: www.ad.nl

De internationale transfercarrousel draait op volle toeren. Dat betekent weer een zomer lang potentiële transfers, geruchten en done deals. Welke spelers worden gekocht of verkocht? En welke trainers zijn gewild? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Pages

Subscribe to Urby Emanuelson