Open dag

Ajax zet opnieuw streep door Open Dag en biedt alternatief aan

Bron: ajaxfanzone.nl

De Open Dag van Ajax is vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de coronacrisis van de agenda gehaald, zo brengt de club dinsdagochtend naar buiten. De Ajax-leiding wil de supporters echter wel een alternatief bieden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In plaats van de Open Dag vinden nu op 5 en 6 augustus de Ajaxdroomdagen plaats, zo valt te lezen in de verklaring van het bestuur.

Ajax Open Dag gaat niet door, Droomdagen als alternatief

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ook dit jaar gaat de Ajax Open Dag vanwege het coronavirus niet door. Ajax organiseert voor kinderen echter wel een alternatief: de Ajax Droomdagen.

Deze vinden plaats op 5 en 6 augustus. Tijdens deze dagen maken kinderen een actieve tour door de Johan Cruijff Arena en doorlopen ze langs het veld verschillende fases van de jeugdopleiding, tot aan het maken van je debuutgoal voor Ajax.

Schöne: ‘Dat de fans het jammer vinden, doet me goed’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het was misschien wel de meest opvallende en meest onverwachte transfer van deze zomer: Lasse Schöne ruilde Ajax na zeven jaar in voor het Italiaanse Genoa. De Deense middenvelder kan terugkijken op een geweldige periode in Amsterdam, maar kijkt ook enorm uit naar zijn avontuur in Italië. Ajax Showtime sprak met hem over zijn transfer, zijn periode bij Ajax en de toekomst van de Amsterdamse club.

Ajax gelast open dag af wegens voorspelde extreme hitte donderdag

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft maandag besloten om de open dag die voor donderdag gepland stond niet door te laten gaan. Met de te verwachten hitte van ruim 35 graden vindt de club het niet verantwoord om duizenden supporters in het stadion te ontvangen. Ajax meldt dat het annuleren van de open dag is besloten in samenspraak met verschillende overheidsinstanties en de Johan Cruijff ArenA. De club hoopt nog met een alternatieve datum te komen.

Ajax cancelt open dag vanwege voorspelde hitte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft besloten de Open Dag te cancelen vanwege de voorspelde hitte.

De Open Dag stond gepland voor donderdag, maar de weersverwachtingen zijn dat het dan 38 graden wordt. Het leek Ajax dan ook niet verstandig om tienduizenden supporters af te laten reizen naar Amsterdam voor dit evenement.

De club gaat op zoek naar een nieuwe datum om het evenement alsnog te organiseren.

Topaankoop Feyenoord zit zelden in de helikopter

Bron: www.ad.nl

Een bekend ritueel tijdens de Open Dag van Feyenoord is de presentatie van de nieuwe aanwinsten die per helikopter de Kuip binnen vliegen. Vanmiddag stapten Luciano Narsingh, Liam Kelly, Nick Marsman en trainer Jaap Stam uit. Voor de fans die een zwaar seizoen vrezen; er is hoop. Het afgelopen decennium werden topaankopen vrijwel altijd ná de Open Dag gecontracteerd. Een overzicht.

Pages

Subscribe to Open dag