Open dag

Schöne: ‘Dat de fans het jammer vinden, doet me goed’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het was misschien wel de meest opvallende en meest onverwachte transfer van deze zomer: Lasse Schöne ruilde Ajax na zeven jaar in voor het Italiaanse Genoa. De Deense middenvelder kan terugkijken op een geweldige periode in Amsterdam, maar kijkt ook enorm uit naar zijn avontuur in Italië. Ajax Showtime sprak met hem over zijn transfer, zijn periode bij Ajax en de toekomst van de Amsterdamse club.

Ajax gelast open dag af wegens voorspelde extreme hitte donderdag

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft maandag besloten om de open dag die voor donderdag gepland stond niet door te laten gaan. Met de te verwachten hitte van ruim 35 graden vindt de club het niet verantwoord om duizenden supporters in het stadion te ontvangen. Ajax meldt dat het annuleren van de open dag is besloten in samenspraak met verschillende overheidsinstanties en de Johan Cruijff ArenA. De club hoopt nog met een alternatieve datum te komen.

Ajax cancelt open dag vanwege voorspelde hitte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft besloten de Open Dag te cancelen vanwege de voorspelde hitte.

De Open Dag stond gepland voor donderdag, maar de weersverwachtingen zijn dat het dan 38 graden wordt. Het leek Ajax dan ook niet verstandig om tienduizenden supporters af te laten reizen naar Amsterdam voor dit evenement.

De club gaat op zoek naar een nieuwe datum om het evenement alsnog te organiseren.

Topaankoop Feyenoord zit zelden in de helikopter

Bron: www.ad.nl

Een bekend ritueel tijdens de Open Dag van Feyenoord is de presentatie van de nieuwe aanwinsten die per helikopter de Kuip binnen vliegen. Vanmiddag stapten Luciano Narsingh, Liam Kelly, Nick Marsman en trainer Jaap Stam uit. Voor de fans die een zwaar seizoen vrezen; er is hoop. Het afgelopen decennium werden topaankopen vrijwel altijd ná de Open Dag gecontracteerd. Een overzicht.

Open Dag Feyenoord in beeld

Bron: www.ad.nl

In roerige tijden leeft Feyenoord toe naar een nieuw seizoen, maar daar is op de Open Dag van de club weinig van de merken. Vele tienduizenden vooral jonge fans weten de weg naar de Kuip vandaag weer te vinden. Voor een praatje, foto of potje voetbal met hun helden. Klik op een van de beelden om deze te vergroten en er doorheen te bladeren.

De Open Dag van Feyenoord in beeld

Bron: www.ad.nl

De nieuwe hoofdtrainer Jaap Stam heeft op traditionele wijze zijn entree gemaakt in De Kuip. De voormalige topverdediger uit Kampen werd per helikopter afgezet in het stadion. Stam stapte op de open dag met drie nieuwelingen uit de helikopter: doelman Nick Marsman, de Ierse middenvelder Liam Kelly en vleugelspits Luciano Narsingh. ,,Een heel bijzondere ervaring om zo De Kuip binnen te komen”, zei de 47-jarige trainer.

Ajax Open Dag vindt plaats op 25 juli

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Open Dag van Ajax vindt dit jaar plaats op 25 juli, zo maakt de club bekend.

De open dag vindt dus 2 dagen voor de officiële seizoensopening plaats. Op 27 juli speelt Ajax namelijk tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal.

Een primeur dit jaar: de Open Dag vindt dit jaar in het stadion plaats. Eerder vond de Open Dag vooral plaats rondom De Toekomst en de daaromheen gelegen parkeerplaatsen.

Pages

Subscribe to Open dag