Benfica

Haller opgenomen in ‘Champions League Team of the Season’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sébastien Haller heeft van de UEFA een eervolle onderscheiding gekregen. De spits is opgenomen in het ‘Champions League Team of the Season’. Dit is mede te danken aan de vele goals die Haller dit Champions League-seizoen maakte. Haller was deze campagne immers goed voor elf doelpunten. Hiermee eindigt Haller op de derde plek in de topscorerslijst. Alleen Karim Benzema (vijftien doelpunten) en Robert Lewandowski (dertien doelpunten) wisten vaker het net te vinden dan Haller.

Ajax is landskampioen, maar: ''Die smaak nog niet weggespoeld''

Bron: source

Hoewel Ajax zich woensdagavond verzekerde van de 36e landstitel in de clubhistorie, zal het met gemengde gevoelens terugkijken op de sportieve prestaties in het afgelopen seizoen. Zo waren de Amsterdammers er alles aan gelegen om het wederom ver te schoppen in de Champions League, maar kon daar na een teleurstellend tweeluik met Benfica al een streep door. Edwin van der Sar erkent dat de teleurstelling naar aanleiding van de uitschakeling in de achtste finale nog niet weg is. 

Berghuis verbeet zich voor de tv: "Hadden wij óók moeten doen"

Bron: source

Steven Berghuis hoopt zondagavond zijn eerste hoofdprijs als speler van Ajax binnen te halen. De Amsterdammers nemen het in de bekerfinale op tegen PSV. Daarin zullen ze ongetwijfeld ook nog een beetje de pijn van de uitschakeling in de Champions League van zich af willen spelen. Hoewel de nederlaag tegen Benfica hard aankwam in Amsterdam, blijft Berghuis het miljardenbal met veel interesse volgen.

Pages

Subscribe to Benfica