VI Live - Sunderland naar finale, Barcelona wint ruim

Om ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, waarin de redactie van Voetbal International de Eredivisie op de voet volgt. Ook duels in het buitenland - met speciale aandacht voor onze landgenoten - worden hierin belicht.

Tot zover onze Live-dienst.

23.46 uur: EINDSTAND LEVANTE ? BARCELONA 1-4Barcelona kan een plek in de halve finale van het bekertoernooi niet meer ontgaan na een ruime winst in het eerste kwartfinaleduel met Levante. Lionel Messi gaf drie assists en Christian Tello maakte drie doelpunten.

23.25 uur: EINDSTAND MANCHESTER UNITED ? SUNDERLAND 2-1 (1-2 NA STRAFSCHOPPEN)Sunderland plaatst zich ten koste van Manchester United voor de finale van het toernooi om de League Cup na een krankzinnige bekeravond. Na een 2-1 stand na 120 minuten (het eerste halve finale-duel was ook in 2-1 geëindigd) nam Sunderland de strafschoppen het beste.

23.15 uur: EINDSTAND MANCHESTER UNITED ? SUNDERLAND 2-1 (NA VERLENGING)Manchester United en Sunderland gaan strafschoppen nemen na een 3-3 stand over twee wedstrijden.