Valencia CF

Hoe gaat het met Max Wöber?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In het begin van 2019 kwam Ajax met het verrassende nieuws dat Maximilian Wöber voor € 10,5 miljoen voor het Spaanse Sevilla. De Oostenrijkse verdediger speelt nu een half jaar in Spanje, maar heeft nog weinig geluk gehad.

Max Wöber kwam in de zomer van 2017 voor zo’n acht miljoen euro over van Rapid Wien. De toen 19-jarige verdediger was de beoogde opvolger van Davinson Sánchez en tekende een vierjarig contract. In zijn eerste seizoen stond de Oostenrijker regelmatig in de basis en speelde hij 23 wedstrijden voor Ajax 1.

‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Zuid-Koreaan Lee Kang-in’

Bron: ajaxfanzone.nl

Wederom nieuws uit het geruchtencircuit: Super Deporte meldt dinsdag dat Ajax Lee Kang-in, een achttienjarige middenvelder uit Zuid-Korea, op de radar hebben staan. De jongeling maakte afgelopen voetbaljaargang zijn debuut voor de Spaanse topclub Valencia. Ook PSV zou belangstelling hebben voor de jongeling, maar het is Ajax dat naar verluidt snel werk gaat maken van de komst van de Zuid-Koreaan.

‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Valencia-sensatie’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is in de speurtocht naar versterkingen uitgekomen bij Valencia, zo meldt het Spaanse Super Deporte. De Amsterdammers zouden hun oog hebben laten vallen op de Zuid-Koreaan Lee Kang-in, die afgelopen seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht.

Lee Kang-in is een aanvallend ingestelde middenvelder. Het 18-jarige toptalent speelde tot dusver elf keer mee bij Valencia, waar hij nog vastligt tot media 2022. Ajax zou concurrentie hebben van PSV, dus willen De Amsterdammers naar verluidt snel een concrete aanbieding neerleggen bij Valencia.

Dit is hoeveel geld ik afgelopen seizoen uitgaf aan Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was een fantastisch seizoen en nu is het voorbij. 58 keer Ajax resulteerde in de landstitel, de KNVB-beker en de halve finale van de Champions League. Maar nu zit het er voor 2 maanden even op. En dat is stiekem maar goed ook, want Ajax blijkt een dure hobby. 34 keer was ik er dit seizoen bij. Ik zocht uit hoeveel geld me dat kostte en kwam tot de conclusie: dat vakantiegeld is over een paar dagen weer meer dan welkom!

Dit zijn de goedkoopste reisopties naar de finale in Madrid

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nee, we zijn nog niet zeker van de finale. Maar wie niet z’n complete bankrekening wil plunderen voor een vliegticket Madrid, moet nu toch stiekem al z’n reis die kant op boeken. De prijzen voor een retourtje Amsterdam – Madrid liggen nu al op meer dan €600 in de dagen rondom de finale. Tijd om andere opties te verkennen dus! We hebben wat mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. We zeggen er wel alvast bij: het is een kwestie van vraag en aanbod, dus tegen de tijd dat je op een linkje klikt, kunnen de prijzen zomaar alweer gestegen zijn.

Geeft PSV tegenstanders van Ajax een aanmoedigingspremie? “Het is legaal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met nog twee wedstrijden te gaan komt het kampioenschap steeds dichterbij voor Ajax. Na de overwinning op Willem II van donderdagavond staat PSV in punten weer gelijk, maar de Amsterdammers hebben een veel beter doelsaldo. De Eindhovenaren moeten dus hopen op een misstap van Ajax. Hedwiges Maduro denkt dat het best zou kunnen dat PSV de tegenstanders van Ajax een aanmoedigingspremie in het vooruitzicht stelt.

Pages

Subscribe to Valencia CF