Valencia CF

Analyse: Zo speelt attractieve pressing-machine Atalanta Bergamo

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aanstaande dinsdagavond speelt Ajax in het Italiaanse Bergamo de tweede groepswedstrijd in de Champions League. Na de 0-1 nederlaag tegen Liverpool is dinsdag in het gerenoveerde Stadio Atleti Azzurri d’Italia het Atalanta van trainer Gian Piero Gasperini de tegenstander van Ajax. Een tactische analyse van de zeer attractief spelende Italiaanse opponent, die in verdedigend opzicht bij vlagen de nodige ruimtes weggeeft. 

[Update] Blind traint niet in afwachting van onderzoek

Bron: www.ajaxshowtime.com

Daley Blind is tijdens de oefenwedstrijd tussen Ajax en Hertha BSC opnieuw naar de grond gezakt, zonder directe tegenstander in de buurt. De verdediger stond tien minuten voor tijd op de rand van het eigen strafschopgebied toen hij schijnbaar uit het niets neerging.

Er kwam vrij snel verzorging bij en Blind zat gelukkig vrij snel weer overeind. Binnen enkele minuten stond de Ajacied weer op eigen benen en liep hij zelfstandig van het veld af. Hij werd vervangen door Devyne Rensch.

‘Ik denk wel te weten hoe Daley zich voelt, de onzekerheid is verschikkelijk’

Bron: www.voetbalzone.nl

Daley Blind ging dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC zonder dat er een tegenstander in de buurt was onderuit en voor de verdediger van Ajax was het de tweede keer in een jaar tijd dat hij iets voelde aan zijn hart. De Oranje-international ging in december van het afgelopen jaar in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia voor de eerste

Pages

Subscribe to Valencia CF