Lasse Schöne

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

LIVE eredivisie | Lasse Schöne zet NEC op voorsprong met prachtige uithaal in 400ste eredivisieduel

Bron: www.ad.nl

Bij het begin van de voorlaatste speelronde voor het WK staat met Cambuur - NEC een wedstrijd tussen de nummers vijftien en zestien van de eredivisie op het programma. Cambuur stuntte begin oktober nog tegen PSV, maar verviel vervolgens weer in het oude patroon, terwijl de vele gelijke spelen NEC ook niet echt hebben geholpen. Volg het duel vanaf 20.00 uur in ons liveblog.

Lasse Schöne hoopt: ‘Ik zou het geweldig vinden als hij naar Ajax gaat’

Bron: www.voetbalzone.nl

Lasse Schöne en Frank Arnesen vonden Christian Eriksen dinsdag een goede indruk maken in zijn eerste televisie-interview sinds zijn hartstilstand in de openingswedstrijd van Denemarken op het EK. De middenvelder, die onlangs met Internazionale brak omdat hij niet mag uitkomen in de Serie A met zijn inwendige defibrillator, heeft zijn vizier gericht op een rentree in het profvoetbal.

Pages

Subscribe to Lasse Schöne