Lasse Schöne

Dolberg onderdeel van voorlopige WK-selectie Denemarken

Bron: www.ajaxlife.nl

Er is nog altijd een kans dat Dolberg mee mag naar Rusland. © Pro Shots

Kasper Dolberg is opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Denemarken. De twintigjarige spits van Ajax is hiermee in ieder geval een stapje dichter deelname aan het WK, al is er nog altijd niets zeker.

De eerste spits van Ajax beleefde een moeizaam seizoen, waarvan hij bovendien een groot deel moest missen vanwege een blessure aan zijn voet. Alles bij elkaar opgeteld was hij zo’n vier maanden uit de roulatie.

Bandé en Schuurs maken officieuze debuut tegen Al Ahly

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is voor het afsluiten van het seizoen in Dubai voor een oefenwedstrijd tegen Egyptisch recordkampioen Al Ahly. Een aantal internationals waaronder Ziyech en Schöne hebben al vrijaf om zich voor te bereiden op het WK. Ajax krijgt een laatste kans om toch nog een prijs te pakken dit seizoen, de winnaar ontvangt de Champions Gold Cup.  Bij Ajax mag Perr Schuurs, die mee afgereisd is naar Dubai zijn officieuze debuut maken bij de Amsterdammers. Hassane Bandé zit op de bank, ook hij maakt kans om zijn officieuze debuut te maken voor zijn nieuwe werkgever.

Opstellingen Excelsior – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

De laatste competitie wedstrijd van dit seizoen voor Ajax begint om 14:30 in het Van Donge & De Roo Stadion. Voor de stand maakt de uitslag niets meer uit maar het is de eer van Ajax te na om zonder winst naar huis te gaan. Gezien de resultaten van beide ploegen lijkt het ook om een mooie voetbalwedstrijd te worden want de gastheer heeft van de laatste vijf weedstrijden er maar één gewonnen. Toch zijn we zeer benieuwd welke wissels onze oefenmeester Erik ten Hag uit de hoed zal toveren. Onze grote vriend Bas Nijhuis zal vandaag op zijn fluitje gaan blazen.

LIVEBLOG: Excelsior – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanmiddag staat voor Ajax het laatste duel van het seizoen op het programma, een duel dat eigenlijk nergens meer om gaat. Ajax is al verzekerd van de tweede plaats en Excelsior is zeker van handhaving.

Ajax zal vermoedelijk dan ook met een iets andere opstelling spelen. Ten Hag heeft in de selectie ook weer plaats gemaakt voor een aantal talenten. Zo is er weer kans op speeltijd voor Dani de Wit, Azor Matusiwa en Jurgen Ekkelenkamp.

De Jong en Wöber missen laatste duel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag maakte zaterdagmiddag zijn selectie voor het laatste duel van het seizoen bekend. Siem de Jong en Max Wöber ontbreken. De Jong liep zaterdag op de training een blessure op aan zijn rechterkuit. Wöber kampt met hamstringklachten.

De volledige selectie:

Andre OnanaKostas LamprouMatthijs de LigtLuis OrejuelaNico TagliaficoRasmus KristensenMitchel BakkerDonny van de BeekHakim ZiyechLasse SchöneDavid NeresKlaas Jan HuntelaarMateo CassierraKasper DolbergJustin KluivertNoussair MazraouiDani de WitAzor MatusiwaJurgen Ekkelenkamp

Pages

Subscribe to Lasse Schöne