Kenneth Vermeer

‘Ajax haalt Tyton om tijdelijk keepersprobleem op te lossen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Niet Robbin Ruiter (34), maar Przemyslaw Tyton (35) wordt door Ajax binnengehaald om het tijdelijke keepersprobleem op te lossen, zo bevestigen bronnen rond de club tegenover De Telegraaf. De oud-doelman van onder meer Roda JC, PSV, VfB Stuttgart, Deportivo La Coruña, FC Cincinnati en de Poolse nationale ploeg dient als noodverband als André Onana iets overkomt. Erik ten Hag kent Tyton nog uit de tijd dat hij assistent-trainer bij PSV was.

Woerts: ‘Transfer Berghuis is nog steeds slechts kwestie van tijd’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax is nog altijd slechts een kwestie van tijd, zo herhaalt sportmarketeer Chris Woerts nog maar eens bij de TV uitzending van De Oranjezomer. ‘Intern is er al afscheid van hem genomen. Het is overgedragen aan de commissarissen en aan de juridische afdeling van Feyenoord’, aldus Woerts. ‘Berghuis heeft al een appartement gevonden in Amsterdam. Hij gaat echt weg, het is een kwestie van tijd.’

‘Bewustwording creëren bij spelers zodat ze niet failliet gaan’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Veel profvoetballers zien hun bankrekening tijdens hun carrière met de maand groeien, maar als hun carrière eenmaal stopt, houdt dat op. Al in 2013 bleek uit een onderzoek van XPro dat 65 procent van de voetballers uit de Premier League vijf jaar na het beëindigen van hun carrière failliet werd verklaard. Een wereldwijd maatschappelijk probleem dus, zo ondervond voormalig Ajax-jeugdspeler en ondernemer Soufyan Daafi.

Pages

Subscribe to Kenneth Vermeer