Kenneth Vermeer

Woerts: ‘Transfer Berghuis is nog steeds slechts kwestie van tijd’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax is nog altijd slechts een kwestie van tijd, zo herhaalt sportmarketeer Chris Woerts nog maar eens bij de TV uitzending van De Oranjezomer. ‘Intern is er al afscheid van hem genomen. Het is overgedragen aan de commissarissen en aan de juridische afdeling van Feyenoord’, aldus Woerts. ‘Berghuis heeft al een appartement gevonden in Amsterdam. Hij gaat echt weg, het is een kwestie van tijd.’

‘Bewustwording creëren bij spelers zodat ze niet failliet gaan’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Veel profvoetballers zien hun bankrekening tijdens hun carrière met de maand groeien, maar als hun carrière eenmaal stopt, houdt dat op. Al in 2013 bleek uit een onderzoek van XPro dat 65 procent van de voetballers uit de Premier League vijf jaar na het beëindigen van hun carrière failliet werd verklaard. Een wereldwijd maatschappelijk probleem dus, zo ondervond voormalig Ajax-jeugdspeler en ondernemer Soufyan Daafi.

Kenneth Vermeer per direct naar Los Angeles FC

Bron: www.ad.nl

Kenneth Vermeer vertrekt per direct bij Feyenoord. De doelman van de Rotterdammers tekent binnenkort een contract bij Los Angeles Football Club. Het contract van de oud-Ajacied bij Feyenoord liep nog door tot de zomer, zodat de club nog een transfersom voor Vermeer ontvangt. Dat wordt vrijwel zeker geïnvesteerd in een nieuwe spits. Feyenoord wil Róbert Bozenik losweken van de Slowaakse ploeg MSK Zilina.

Pages

Subscribe to Kenneth Vermeer