Montpellier HSC

Ajax loot Olympique Lyon in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax onder 19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Olympique Lyon. Dat heeft de loting in Nyon uitgewezen.

In de achtste finales vinden er geen returns plaats, waardoor Ajax enkel op bezoek gaat in Frankrijk. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 12 maart in Lyon en begint om 4 uur 's middags. 

Ook de wedstrijden van de kwartfinales zijn al geloot. Daaruit blijkt dat de winnaar van de wedstrijd tegen Olympique Lyon het op gaat nemen tegen de winnaar van FC Barcelona - Hertha BSC. 

Ex-Ajacieden in het nieuws: ‘Kishna mag vertrekken bij Lazio; Bojan wil weg bij Stoke’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is altijd leuk, volgens ons tenminste, om te zien hoe het voormalig Ajacieden vergaat nadat zij uit Amsterdam zijn vertrokken. Vandaag verscheen er nieuws over twee spelers die na hun periode bij Ajax zich echt moesten gaan bewijzen om niet als een nachtkaars uit te gaan. Ricardo Kishna was een top-talent bij Ajax maar maakte de verwachtingen nooit waar. Bojan Krkic was mega-talent van Barcelona maar via AC Milan en Ajax vertrok hij naar Stoke City.

Drie Ajax Vrouwen bij selectie Oranje

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bondscoach Arjan van der Laan heeft drie Ajacieden bij de selectie van de Oranje Leeuwinnen gehaald. De dames hebben twee oefeninterlands op het programma staan. Namens Ajax zijn Merel van Dongen, Desiree van Lunteren en Kelly Zeeman erbij.

Op donderdag 20 oktober om 19.00 uur (18.00 uur Ned. tijd) staat in Edinburgh de wedstrijd tegen Schotland op het programma. Dinsdag 25 oktober is Olympisch kampioen Duitsland de tegenstander.

De complete selectie:

Pages

Subscribe to Montpellier HSC