Mogelijke tegenstanders Ajax in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Aankomende vrijdag vindt de loting voor de achtste finales van de UEFA Youth League plaats. Als groepswinnaar wist Ajax O19 zich automatisch te plaatsen voor de volgende ronde. Deze week werden de play-offs gespeeld, waarbij de acht mogelijke tegenstanders langzaamaan bekend werden.

Waar er in de Champions League een return plaatsvindt, geldt dit niet voor de Youth League. Nu alle wedstrijden in de play-offs zijn gespeeld, zijn alle mogelijke tegenstanders voor Ajax O19 bekend. Achtereenvolgens zijn dit: Chelsea FC, Dinamo Zagreb, Hertha BSC, Tottenham Hotspur, Dinamo Kiev, FC Midtyjlland, Olympique Lyon en Montpellier HSC. De ploegen die afvielen in de play-offs zijn Lokomotiv Moskou, AS Monaco, Paris Saint-Germain, PAOK Saloniki, Juventus, AS Roma, Sigma Olomouc en SL Benfica.

De loting vindt aankomende vrijdag om 14.00 uur plaats, waarna op dinsdag 12 en woensdag 13 maart de achtste finales worden gespeeld.

Groepswinnaars:

Ajax, Atlético Madrid, FC Barcelona, TSG 1899 Hoffenheim, Liverpool FC, Manchester United, FC Porto en Real Madrid.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119641/mogelijke-tegenstanders-ajax-in-youth-league