Galatasaray SK

PSV rekent op Van Aanholt, medische keuring op slotdag transfermarkt ingepland

Bron: www.ad.nl

Voor PSV is het vandaag en morgen alles of niks op de transfermarkt. De club heeft na een zege op Go Ahead Eagles weer wat lucht in de competitie en moet nu het vertrek van Cody Gakpo of Noni Madueke zien op te vangen. Eerst lijkt er echter een verdediger op komst: PSV rekent erop op de slotdag van de transfermarkt Patrick van Aanholt binnen te halen, die weg mag bij Galatasaray.

3 oude bekenden trainen mee bij Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij Jong Ajax zijn een aantal oude bekenden aangesloten om hun conditie op peil te houden. Het gaat om Ryan Babel, Pelle Clement en Carel Eiting.

Babel speelde al drie keer voor Ajax en werd ook nu met open armen ontvangen, hoewel dat nu waarschijnlijk niet tot een contract zal leiden. Na zijn vertrek bij Galatasaray zit hij zonder club.

‘Luis Campos biedt zich bij Ajax aan als technisch directeur’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens De Telegraaf heeft Luis Campos zich aangeboden als technisch directeur bij Ajax. Na het vertrek van Marc Overmars wegens grensoverschrijdend gedrag is er een vacature op die positie ontstaan in Amsterdam.

De Portugees werkte eerder als technisch directeur bij Monaco en Lille. Sinds kort is hij actief bij Galatasaray en Ajax zal dus met de Turkse club in gesprek moeten over een afkoopsom als het zover komt.

Pages

Subscribe to Galatasaray SK