Onze Trots: ‘Begonnen in studentenkamertje in Arnhem’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. Deze keer met toneel-, televisie- en filmacteur Jeroen Spitzenberger.

Spitzenberger is een van de bekendste Nederlandse acteurs. Menig filmliefhebber kent hem van films als Alles Is Liefde, De Tweeling, Een echte Vermeer, Süskind, maar ook van televisieseries als Suspects, Divorce en Vlucht HS13. Daarnaast is hij een groot Ajax-fan en om die reden spraken wij met hem af in zijn woonplaats Amstelveen. Vanaf het terras waar wij plaatsnemen is de Johan Cruijff ArenA in de verte te zien en bovendien rijdt de spelersbus - het is de dag van de thuiswedstrijd tegen Standard Luik - ook nog eens voorbij. ‘Als dat geen teken is’, zegt Spitzenberger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114742/onze-trots-begonnen-in-studentenkamertje-in-arnhem