Controlerende middenvelder

Blind over Ajax-transfers: "Moet zeggen dat het dit jaar wel extreem is"

Bron: source

Daley Blind gaat binnen afzienbare tijd met Alfred Schreuder om de tafel. Waar hij komend seizoen komt te spelen in het elftal, weet hij momenteel nog niet. De multifunctionele voetballer kan als linksback, als centrale verdediger of als controlerende middenvelder uit de voeten. Waar hij staat maakt Blind niet uit, zolang hij maar veel minuten maakt. Hij heeft er de nodige concurrenten bijgekregen.

Ajax-spelers waar we dit jaar vooral op letten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het seizoen is alweer op weg richting het einde en helaas zit na de nederlaag tegen Benfica het Europese avontuur voor Ajax erop. Er valt echter nog genoeg om voor te strijden voor de Amsterdammers en dat zullen ze de komende maanden dan ook zeker doen. Onderstaande spelers spelen dit seizoen een grote rol in de selectie van Ajax, maar spelen ze die rol komend jaar ook nog?

Gravenberch maakt éindelijk weer indruk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch heeft afgelopen weekend zijn criticasters de mond gesnoerd. De jonge middenvelder maakte tegen Cambuur (2-3 winst) een uitstekende indruk op het middenveld. Gravenberch was in eerste instantie al goed voor twee assists. Vervolgens, nadat Cambuur terugkwam naar 2-2, besloot het talent in de 90e minuut verwoestend uit te halen. Van grote afstand wist Gravenberch het doel te vinden en zo voor Ajax drie punten te redden.

Pages

Subscribe to Controlerende middenvelder