Controlerende middenvelder

Video: Ajacied Alvarez verhoogt marktwaarde met heerlijke actie

Bron: source

In Amsterdam kennen ze Edson Álvarez vooral als een stabiele verdedigende middenvelder, maar de Mexicaan kan meer. In de halve finale van de Gold Cup - waarin hij zich in de tiende minuut van de extra tijd via Héctor Herrera voor de finale tegen Amerika plaatste - had hij deze fraaie solo in huis. Er was interesse voor de Ajacied, die met deze actie zijn transferwaarde nog even verhoogt. PSV'er Érick Gutiérrez was ook van de partij. 

Eiting vertrekt bij Ajax en kiest voor KRC Genk

Bron: ajaxfanzone.nl

Carel Eiting vertrekt definitief bij Ajax en vervolgt zijn loopbaan bij KRC Genk. De overgang is per 1 juli 2021. De 23-jarige verdedigende middenvelder stond nog tot en met 30 juni 2022 onder contract bij Ajax. Eiting werd afgelopen seizoen verhuurd aan Huddersfield Town en na een blessure revalideerde Eiting in Amsterdam. Op 26 oktober 2016 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal in de wedstrijd om de KNVB Beker, Kozakken Boys –Ajax (1-6). In totaal speelde hij 31 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Analyse Young Boys: Waar liggen de kansen voor Ajax?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het zover, het eerste duel tegen Young Boys voor een plekje bij de laatste acht. Het avontuur begint in de Johan Cruijff ArenA en Ajax kan gelijk een grote stap zetten naar de volgende ronde. Waar liggen de kansen voor de Amsterdammers en wat zijn de sterktste punten van Zwitserse koploper, die eerder al het Bayer Leverkusen van Peter Bosz uitschakelde?

Formatie

Pages

Subscribe to Controlerende middenvelder