Standard Luik

Van der Sar: ‘Er zal nooit iemand komen die even 700 miljoen neerlegt’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax maakt woensdagavond tegen AEK Athene voor het eerst sinds 2014 weer zijn opwachting in de Champions League en de verwachtingen in Amsterdam zijn hooggespannen. De huidige nummer twee van de Eredivisie rekende in de voorrondes van het miljardenbal af met Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev en deelname aan het belangrijkste Europese clubtoernooi moet ervoor zorgen dat Ajax

‘De euforie is groot, want Ajax zit een keer niet in de zwaarste poule’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax moest de afgelopen seizoenen verstek laten gaan in de Champions League, maar door een succesvolle voorrondecampagne tegen Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev mogen de Amsterdammers zich gaan opmaken voor de eerste wedstrijd in het miljardenbal sinds 2014. Woensdag is AEK Athene, dat samen met de Ajax, Bayern München en Benfica in Groep E van de Champions League

Mazraoui: “Dacht dat de meeste supporters mij niet zouden kennen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de afgelopen interlandperiode maakte Noussair Mazraoui zijn debuut voor het Marokkaans elftal. Tegen Malawi mocht hij ruim een kwartier mee spelen.

Met Ajax TV blikt hij terug: “Toen ik klaar stond om als invaller het veld in te gaan, was ik ontzettend trots. Het publiek scandeerde mijn naam toen ik inviel, en daar kreeg ik kippenvel van. Dat had ik niet verwacht, ik dacht dat de meeste supporters mij niet zouden kennen”, geeft de rechtsback toe.

Van der Sar: ‘Zo’n aankoop is echt Ajax, we willen die kans blijven geven’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax versterkte zich in de afgelopen transferperiode met Daley Blind en Dusan Tadic en lijkt daar door de plaatsing voor de groepsfase van de Champions League al meteen de vruchten van te plukken. De Amsterdammers versloegen in de Europese voorrondes achtereenvolgens Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev en mogen zich nu voor het eerst in jaren gaan melden in

Deze ploegen treft Ajax in de groepsfase van de Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zich voor het eerst in 4 jaar geplaatst voor de Champions League. Het rekende in de voorrondes knap af met Sturm Graz, Standard Luik en Dynamo Kiev. Daardoor mag het nu weer aantreden op het hoogste podium.

In de groepsfase treft Ajax, zo wees de loting in Monaco donderdag uit. Ajax treft Bayern München, Benfica en AEK Athene.

Het wedstrijdschema vind je hieronder. Welke wedstrijd wanneer gespeeld wordt, zal later bekend worden. Zaterdag start Ajax met de kaartverkoop voor passe-partouts voor de thuiswedstrijden.

Passmaps: avond van de vele gemiste kansen in Kiev

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax brengt de voorronde tot een goed einde en staat in de CL! © Pro Shots

Ajax is terug in de Champions League! De ploeg bleef in de return tegen Dinamo Kiev vrij simpel op de been en had zelfs moeten winnen. Of, nou ja, misschien zelfs wel dik moeten winnen. Het missen van kansen is zo'n beetje het enige waar iets op aan te merken valt. Tijd voor passmaps!

Door Kevin Van Nunen

Pages

Subscribe to Standard Luik