Ziek

Vier voetballers en staflid Oranje Onder 19 betrokken bij ongeval, KNVB 'enorm geschrokken’

Bron: www.ad.nl

Vier voetballers van Oranje onder 19 en een staflid zijn zondagavond rond 18.15 uur betrokken geraakt bij een verkeersongeval. Doelman Dani van den Heuvel (19) van Leeds United moest naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen, terwijl Gabi Caschili (18) van PEC Zwolle een lichte hersenschudding heeft opgelopen. Beiden hebben het trainingskamp verlaten.

Onduidelijkheid over blessure Brian Brobbey

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De ziekenboeg bij Ajax lijkt nog een speler te kunnen verwelkomen. Brian Brobbey moest zich zondagmiddag, vanwege een blessure, vroegtijdig laten wisselen. Brobbey had naar verluidt klachten aan zijn kuit. De ernst van deze blessure is echter nog onduidelijk. Toch kan het zomaar zijn dat de spits dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax.

Opstellingen AZ – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Speelronde 32 belooft een spannende te worden want Ajax wil de vier punten voorsprong zeker behouden terwijl AZ nog wil spelen voor plek vier. Beide ploegen zullen dus willen winnen en geen genoegen nemen met een gelijk spel. In verband met de zeer gevulde ziekenboeg gebruikt Erik ten Hag de 4-4-2 opstelling weer waarbij Brobbey en Haller de spitsposities innemen. In het AFAS Stadion zal Dennis Higler de wedstrijd leiden en deze begint om 14:30 uur.

Opstelling AZ:nnb

Einde seizoen voor Ryan Gravenberch; enkel in het gips gezet

Bron: source

Ryan Gravenberch heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax waarschijnlijk al gespeeld. De negentienjarige middenvelder heeft woensdag tijdens een training een enkelblessure opgelopen en zal volgens De Telegraaf dit seizoen niet meer in actie komen. De enkel van Gravenberch is in het ziekenhuis in het gips gezet, maar de ernst van de blessure lijkt relatief mee te vallen. Naar verwachting staat de Oranje-international zes weken aan de kant.

Pages

Subscribe to Ziek