Ziek

Llansana verlaat trainingskamp De Lutte

Bron: ajaxfanzone.nl

Enric Llansana heeft noodgedwongen het trainingskamp van Ajax in De Lutte moeten verlaten. De verdediger raakte dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Quick’20 geblesseerd na een ongelukkige botsing met doelman Jay Gorter. Llansana heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten maar hem is vooral rust toegeschreven. Afgelopen seizoen was hij een vaste waarde bij Jong Ajax. Llansana werd vervangen door Rio Hillen.

Llansana verlaat trainingskamp Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Enric Llansana heeft het trainingskamp van Ajax in De Lutte verlaten, zo meldt de club woensdag. De verdediger kwam dinsdagavond tijdens het oefenduel met Quick ’20 ongelukkig in botsing met Jay Gorter.

Het leek erop dat Llansana vervelend terecht kwam en na een tijdje werd hij met de brancard van het veld gereden en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij dus weer uit het ziekenhuis, maar hij moet voorlopig rust houden. Daarom heeft hij het trainingskamp verlaten.

Eriksen stabiel na reanimatie tijdens EK-duel Denemarken-Finland

Bron: ajaxfanzone.nl

Christian Eriksen ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis nadat hij zaterdag moest worden gereanimeerd tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland in Kopenhagen. De 29-jarige oud-Ajacied zakte in elkaar op het veld. De Europese voetbalbond UEFA meldde ongeveer een uur na het incident dat Eriksen is gestabiliseerd en de Deense voetbalbond meldde vervolgens dat hij bij kennis is. Even daarvoor circuleerde er al een foto op internet waarop is te zien dat Eriksen zijn ogen open heeft en zijn arm beweegt.

Schmidt hoopt dat PSV ook op het veld een mooi eerbetoon aan ‘Skiete Willy’ kan geven

Bron: www.ad.nl

PSV heeft zich goed voor kunnen bereiden op het thuisduel met FC Groningen van zaterdagavond, zegt trainer Roger Schmidt. Een paar spelers was wat ziek, maar is inmiddels weer bij de groep aangesloten. De coach van PSV hoopt dat zijn ploeg in staat is om het publiek te verwennen én de deze week overleden PSV-icoon Willy van der Kuijlen ook op het veld een waardig eerbetoon te geven.

Seizoen voorbij voor Blind en EK op de tocht: Voorste enkelband van linkerenkel gescheurd

Bron: ajaxfanzone.nl

Het seizoen van Daley Blind bij Ajax is voorbij. De Ajacied liep in de WK-kwalificatiewedstrijd Gibraltar – Nederland, afgelopen dinsdag. een enkelblessure op en moest me een brancard van het veld. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat de voorste enkelband van zijn linkerenkel is gescheurd, zo verteld Blind zelf op Ajax.nl. “Ik ga ervan uit dat mijn seizoen bij Ajax voorbij is. Volgende week word ik geopereerd.

Pages

Subscribe to Ziek