Ziek

Seizoen voorbij voor Blind en EK op de tocht: Voorste enkelband van linkerenkel gescheurd

Bron: ajaxfanzone.nl

Het seizoen van Daley Blind bij Ajax is voorbij. De Ajacied liep in de WK-kwalificatiewedstrijd Gibraltar – Nederland, afgelopen dinsdag. een enkelblessure op en moest me een brancard van het veld. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat de voorste enkelband van zijn linkerenkel is gescheurd, zo verteld Blind zelf op Ajax.nl. “Ik ga ervan uit dat mijn seizoen bij Ajax voorbij is. Volgende week word ik geopereerd.

Joey Suk vanuit ziekenhuis na horrorblessure: ‘Mijn voet bungelde los aan m'n been’

Bron: www.ad.nl

Strijdbaar kijkt Joey Suk om zich heen in het Clinical Hospital Center Zagreb. Amper veertig uur na de fysieke dreun die het sterke rechterbeen van de 31-jarige Deventenaar op drie plaatsen brak, balanceert hij voor het eerst op krukken door het ziekenhuis. De eerste stapjes op weg naar een volledig herstel wat hem in september moet terugbrengen op het veld in Kroatië. ,,Even vreesde ik dat mijn carrière voorbij was, maar ik vecht terug.’’

Ajax met 21 spelers naar Zwitserland, Timber en Mazraoui ontbreken, Blind weer fit

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is woensdagmiddag met 21 spelers afgereisd naar Bern waar donderdag de return tegen Young Boys wacht. Daley Blind is voldoende hersteld van zijn knieklachten en maakt dan ook deel uit van de selectie. Jurriën Timber en Noussair Mazraoui blijven achter in Amsterdam. Timber moest afgelopen zondag de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook missen en trainer Erik ten Hag gaf aan dat de verdediger ziek is. Mazraoui is al langer uit de roulatie met een oogblessure.

Opstellingen PEC Zwolle – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om 16:45 uur aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Zoals verwacht is Daley Blind vanwege knieklachten niet van de partij. Jurrien Timber is ziek waardoor Perr Schuurs weer eens mag starten vanaf het eerste fluitsignaal. Neres heeft in de voorhoede de voorkeur gekregen boven Antony.

Opstelling PEC Zwolle: Mous, Van Polen, Lam, Kersten, Paal, Reijnders, Saymak, Huiberts, Misidjan, Buitink, Manuel

Pages

Subscribe to Ziek