Mino Raiola

Contractverlenging Gravenberch lijkt in de maak

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Ajax. Vorig seizoen werd hij de jongste Ajax-debutant ooit, nu maakt hij geregeld minuten in het eerste elftal.

Na dit seizoen loopt zijn contract nog slechts één seizoen door. Dat betekent dat het tijd is om over een nieuw contract te praten. Dat Gravenberch Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft, maakt veel Ajacieden er niet geruster op.

Vergeten voetballer#25: Maxwell

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 25 van deze rubriek willen wij aan een bijzondere voetballer toewijzen.

Raiola verklaart keuze van De Ligt voor Juventus

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt kende geen vlekkeloze eerste seizoenshelft bij Juventus. De Ligt had aan het eind van vorig seizoen de clubs voor het uitzoeken. Hij koos er uiteindelijk voor om Ajax te verruilen voor Juventus. Mino Raiola, zaakwaarnemer van De Ligt, vertelt in een interview met La Repubblica waarom de keuzedestijds op la Vecchia Signora viel. “Ik had De Ligt praktisch overal naartoe kunnen brengen. Overal. Maar hij wil de beste verdediger ter de wereld worden en zei tegen me: ‘Mino, ik moet naar het Harvard voor verdedigers’.

‘Raiola in gesprek met Juventus over Gravenberch’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ryan Gravenberch maakte vorige week thuis tegen ADO Den Haag zijn basis-debuut in Ajax 1. De jongeling bekroonde zijn debuut meteen met een treffer. De zeer talentvolle middenvelder wordt door zowat heel de Europese top nauwlettend gevolgd. Vorig jaar tekende hij een contract bij Ajax tot de zomer van 2021. Langer kon Ajax het talent niet aan zich binden omdat hij nog geen 18 jaar was.

Gravenberch weerlegt geruchten: ‘Als het aan mij ligt, teken ik zeker nog een keer bij’

Bron: ajaxfanzone.nl

Onlangs sprak Telegraaf-journalist Mike Verweij uit te verwachten dat Ryan Gravenberch zijn aflopende contract bij Ajax niet gaat verlengen. De talentvolle middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2021. ‘Gravenberch heeft na dit seizoen nog één jaar contract en Mino Raiola is zijn zaakwaarnemer. Tel maar uit. Hij gaat op deze manier niet verlengen, denk ik. Ajax zal hem dus willen verkopen’, aldus Verweij.

Pages

Subscribe to Mino Raiola