Mino Raiola

Krachtige Sébastien Haller kan met ervaring van grote waarde zijn voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft met Sébastien Haller eindelijk zijn gewenste centrumspits binnen voor de tweede seizoenshelft. De twee mannen werkten tussen 2015 en 2017 al succesvol samen bij FC Utrecht, waardoor zij weten wat ze aan elkaar hebben. Maar wat kan Ajax de komende seizoenen van een spits verwachten die het afgelopen half jaar bij West Ham United vooral genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank?

‘Ajax hoeft zich ondanks stilte en geruchten uit Italië geen zorgen te maken’

Bron: www.voetbalzone.nl

Supporters van Ajax lijken zich geen zorgen te hoeven maken om een vertrek van Brian Brobbey. Vorige week berichtten media in Italië dat de spits door zaakwaarnemer Mino Raiola is aangeboden bij AC Milan, maar Ajax Showtime schrijft maandagmiddag dat Brobbey nog altijd de intentie heeft om zijn aflopende contract in de Johan Cruijff ArenA te verlengen.

Grootste compliment Mino Raiola afkomstig van Edwin van der Sar

Bron: www.voetbalzone.nl

Het grootste compliment dat Mino Raiola als zaakwaarnemer ooit heeft gekregen is afkomstig van Edwin van der Sar, zo bekent de belangenbehartiger in een interview met Tuttosport. Volgens Raiola wil de algemeen directeur van Ajax liever niet dat Ajax-spelers hem als zaakwaarnemer kiezen en dat ziet de spelersmakelaar als het grootste moment dat hij ooit heeft mogen ontvangen.

Pages

Subscribe to Mino Raiola