Andre Onana

‘Arsenal wil Onana overnemen voor €8 miljoen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Arsenal zou Andre Onana deze zomer willen overnemen van Ajax, zo meldt Goal. De Londense club zou € 8 miljoen over hebben voor de doelman, die momenteel geschorst is.

De schorsing van Onana loopt nog tot februari 2022 en dat is dan ook een belangrijke factor bij een eventuele transfer. Er loopt nog een zaak bij het CAS om de schorsing van Onana te verkorten, de uitspraak daarvan wordt in juni verwacht. Arsenal kijkt daar met veel interesse naar: of de club Onana daadwerkelijk deze zomer wil kopen, is deels daarvan afhankelijk.

Overmars ziet in Wijndal versterking voor Ajax en sluit ook grote verkoop niet uit

Bron: ajaxfanzone.nl

In een interview met De Telegraaf geeft Marc Overmars toe dat hij in AZ-linksback Owen Wijndal een potentiële versterking voor Ajax ziet. ‘Ik kan niet ontkennen dat dit voor ons een heel goede speler zou zijn. Een jonge jongen, Nederlander en beginnend international. Beginnend, want anders gaat AZ weer heel hoog in de boom zitten. Ik denk dat ik wel zaken kan doen in Alkmaar.

Verweij noemt ‘grootste probleem’ in onderhandelingen tussen Ajax en Onana

Bron: www.voetbalzone.nl

Marc Overmars liet vorige week zondag voorafgaand aan de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse (2-1) weten dat de onderhandelingen met André Onana over een nieuw contract waren stopgezet. De 25-jarige doelman, die momenteel een dopingschorsing van een jaar uitzit, ligt nog vast tot medio 2022, waardoor het voor de hand ligt dat hij nu komende zomer gaat vertrekken.

Pages

Subscribe to Andre Onana