Ajax hoopt na tegenvallende transferzomer op het opstaan van nieuwe helden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met de uitschakelingen in zowel de voorrondes van de Champions League als de Europa League, kan rustig gesteld worden dat het seizoen voor Ajax ronduit slecht begonnen is. De dramatische gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri kunnen daar niet los van gezien worden, maar ook de rol van het bestuur kan in twijfel worden getrokken. Niet voor het eerst liggen met name algemeen directeur Edwin van der Sar en directeur voetbalzaken Marc Overmars onder vuur voor het creëren van onrust binnen de club en een moeilijk te volgen transferbeleid.

De laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt liet Overmars nog weten de selectie rond te hebben en dat de portemonnee alleen nog voor een buitenkansje zou worden getrokken. Zo’n buitenkansje leek er te komen in de vorm van routinier Nigel de Jong, die zelf graag terug wilde keren naar Amsterdam. Volgens berichten zou het bestuur De Jong echter niet nodig hebben en de mannetjesputter dus niet als buitenkansje te zien. Ook rond de gewenste buitenspeler en linksback bleef het in de laatste dagen oorverdovend stil.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-hoopt-na-tegenvallende-transferzomer-op-het-opstaan-van-nieuwe-helden/