Edwin van der Sar

Van der Sar: alleen Ziyech mag nog vertrekken bij Ajax

Bron: source

Edwin van der Sar heeft nogmaals bevestigd dat er deze transferzomer niemand meer mag vertrekken bij Ajax. Hakim Ziyech is de enige uitzondering op die uitspraak van de algemeen directeur van Ajax: de middenvelder gaf aan deze maanden graag een transfer te willen maken. "Hij heeft een bepaalde wens uitgesproken, maar ziet Ajax ook als serieuze optie."

PRESTEREN OF OPZOUTEN

Bron: www.afca.nl

De voorbereiding zit er op. Als die geldt als de slechte generale voorafgaand aan het examen van komende week, dan zitten we geramd. Er klopt nog niets van, er wordt nauwelijks gescoord en vooral verloren. Alles wijst er dus spreekwoordelijk op dat Sturm Graz verpletterd gaat worden. Er is niets wezenlijks dat enig vertrouwen kan bieden, maar laten we ons dan maar vasthouden aan dat oud Hollandse gezegde. Fingers crossed Ajacieden.

Contract Bergkamp nu officieel ontbonden bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Zien we Bergkamp nog terug in de voetbalwereld? © Pro Shots

Lang stond Dennis Bergkamp nog op de website van Ajax genoemd als werknemer van de club, terwijl de wegen al lang en breed waren gescheiden. Met slaande deuren gingen Ajax en de voormalig ‘cultuurbewaker’ uit elkaar.

“Per 1 juli is zijn contract ontbonden,” zegt zijn advocaat Harro Knijff in gesprek met Het Parool. “We hebben een regeling getroffen.”

Van der Sar opgetogen: ‘Dat is het beste nieuws voor Ajax van deze week’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax verbond zich een aantal jaar geleden aan Adidas en de samenwerking tussen beide partijen zou volgens de oorspronkelijke afspraak nog tot volgend jaar doorlopen. Eerder deze week maakten de Amsterdammers echter bekend dat het contract met het sportmerk is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2025, wat de club naar verluidt een kleine vijftig miljoen euro oplevert.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar