Edwin van der Sar

Uitspraak CAS: Dopingschorsing Onana verkort

Bron: ajaxfanzone.nl

De dopingschorsing van Andre Onana is door het CAS in hoger beroep verkort van twaalf naar negen maanden. Dat heeft het internationaal sporttribunaal donderdag bekendgemaakt. De schorsing eindigt nu op 4 november 2021. „Wij hebben met deze uitspraak van het CAS drie maanden winst geboekt ten opzichte van de oorspronkelijke schorsing”, aldus algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax tegenover De Telegraaf.

Snoeiharde kritiek op Ajax-directie na overtreden coronaregels

Bron: source

Ajax heeft flinke kritiek gekregen op de manier waarop de 35ste titel is gevierd zondagmiddag. Vooral de directie van de Amsterdammers moet het daarbij ontgelden. 'Directeur Edwin van der Sar en zijn mede-directieleden Marc Overmars, Menno Geelen en Susan Lenderink hebben een enorme dikke middelvinger naar heel Nederland opgestoken door spelers, trainers en staf toe te staan de landstitel te vieren met de fans', vindt De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen.

Van der Sar ontstemd over besluit kabinet: ‘Wij vinden het onbegrijpelijk’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax is 'zeer teleurgesteld' dat er zondag bij de mogelijke kampioenswedstrijd tegen FC Emmen geen toeschouwers welkom zijn in de Johan Cruijff ArenA, zo meldt de club in een statement. Het demissionaire kabinet besloot donderdagmiddag om de landelijke pilot met toegangstests niet te verlengen, waardoor de stadions in de Eredivisie in de komende speelronde leeg zijn.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar