Edwin van der Sar

Ajax heeft grote plannen in VS: ‘Meer buiten de eigen landsgrenzen kijken’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De selectie van Ajax maakt zich tijdens een trainingskamp in Florida op voor de cruciale tweede seizoenshelft, waarin de Amsterdammers nog op alle fronten meedoen. Dat Ajax naar de Verenigde Staten afreist voor de oefencampagne is geen toeval. Ajax zit commercieel namelijk aan zijn plafond in Nederland en is druk op zoek naar mogelijkheden om hun naamsbekendheid in het buitenland te vergroten.

Een jaar Ten Hag: Analyse van ijzersterk Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft in een jaar tijd de negatieve tendens rondom zijn persoon honderdtachtig graden weten te draaien. Werd hij eerst verafschuwd, bekritiseerd en uitgelachen vanwege zijn mediaoptredens en voetbaljargon, vandaag de dag is alles anders. Ajax is ongeslagen in Europa, heel 2018 zonder nederlaag in eigen huis en speelt super-spel om naar te kijken. Een terugblik, vooruitblik en analyse van de recordkampioen en zijn trainer.

‘Ook CL-tegenstander Real mengt zich in strijd om De Ligt’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ook Real Madrid heeft interesse in Matthijs de Ligt. De tegenstander van Ajax in de achtste finale van de Champions League wil zich met een serieus bod gaan melden in Amsterdam, zo meldt Cadena SER.

De Koninklijke werd al eerder in verband gebracht met de Oranje-international, die afgelopen maandag de Golden Boy Award in ontvangt nam, maar de interesse neemt nu serieuze vormen aan. De Champions League-winnaar van vorig jaar heeft alleen wel concurrentie van onder andere Barcelona, Bayern München en Juventus.

‘Van der Sar doet laatste poging om Kean binnen te hengelen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edwin van der Sar zou niet alleen naar Turijn zijn gereisd vanwege de uitreiking van de Golden Boy Award. Hij zou daar ook zijn om te praten over de komst van Moise Kean naar Ajax, zo meldt een Italiaanse journalist.

Het zou een ultieme poging zijn om de 18-jarige spits naar Ajax te halen, mogelijk op huurbasis. Kean heeft – net als De Ligt – Raiola als zaakwaarnemer. Het was dus het uitgelezen moment om te onderhandelen over een mogelijke deal.

Ook begin 2017 deed Ajax al eens een gooi naar Kean, maar die besloot toen bij Juventus te blijven.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar