Edwin van der Sar

Van der Vaart: ‘Van der Sar belde mij toen, natuurlijk wilde ik terugkeren’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax pikte de inmiddels gestopte Heiko Westermann in de zomer van 2016 op bij Real Betis en won voorafgaand aan die transfer informatie in bij Rafael van der Vaart, die nog met de verdediger samenspeelde bij Hamburger SV. Toen algemeen directeur Edwin van der Sar contact opnam met de net bij kampioen FC Midtjylland vertrokken middenvelder, ging Van der Vaart

Van der Vaart: “Natuurlijk wilde ik terugkeren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toen Edwin van der Sar in de zomer van 2016 namens Ajax naar Rafael van der Vaart belde stond de middenvelder te springen voor een terugkeer in de ArenA. Helaas voor Van der Vaart, belde Van der Sar niet voor hem, maar voor zijn mening over teamgenoot Heiko Westermann. Westerman kon op een positief woordje rekenen en dus contracteerde Ajax hem. Van der Vaart beantwoorde via Instagram allerlei vragen van zijn fans en zo had de middenvelder ook nog een leuke anekdote over de transfer van Westermann.

VDVaart hoopte op Ajax, maar club belde voor Westermann

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Vaart dacht even dat Ajax voor hem belde. © Pro Shots

Kennen jullie ‘der’ Heiko Westerman nog? Natuurlijk kennen jullie de sympathieke Duitser nog. Ook is bekend dat de verdediger destijds naar Ajax kwam, mede omdat Rafael van der Vaart daarover positief adviseerde. Toch is dat niet het hele verhaal, zo blijkt nu.

Of het een goed advies was van Raffie om Westermann aan te bevelen, dat is even een heel ander verhaal. Daarover is al genoeg gezegd en geschreven. Vooral de aanloop naar dat advies is aardig om nog eens te horen, zeker uit de mond van Van der Vaart zelf.

Overmars blij met Labyad en hoopt ‘dat volgende snel volgt’

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is geen dubbelganger, maar de echte Labyad. © Ajax Images

Edwin van der Sar en Marc Overmars stelden al een aantal keer dat Ajax er veel aan is gelegen om de selectie volgend seizoen tijdig op orde te hebben. Een flinke klus. Met Zakaria Labyad heeft de club, na Perr Schuurs en Hassane Bandé, de derde aankoop voor volgend jaar binnen. Overmars wil de volgende aanwinst snel verwelkomen.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar