Edwin van der Sar

Ajax gaat definitief niet verder met Heitinga en gaat op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat niet verder met John Heitinga als hoofdtrainer, zo meldden De Telegraaf, Voetbal International en werd later bevestigd door de club. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat: “Vanmiddag heb ik het John meegedeeld. Op persoonlijk vlak was het een zware beslissing en niet makkelijk om het hem te vertellen. John is op een lastig moment ingestapt om de club te helpen en dat heeft hij met volle overtuiging gedaan. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor.

‘Ajax neemt binnen 48 uur beslissing over nieuwe trainer; Kjetil Knutsen en Kasper Hjulmand genoemd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt binnen 48 uur een beslissing over wie komend seizoen voor de spelersgroep van het eerste elftal moet komen te staan, zo weet De Telegraaf. John Heitinga is formeel nog een kandidaat, maar lijkt afgeschreven nadat RvC-voorzitter Pier Eringa repte over ‘de nieuwe trainer’. Technisch directeur Sven Mislintat heeft inmiddels twee Scandinavische trainers op het oog om Heitinga te vervangen.

Voetbalpodcast | ‘Het ging mis toen Edwin van der Sar het werk van Marc Overmars overnam’

Bron: www.ad.nl

Edwin van der Sar stapte op als algemeen directeur van Ajax en verraste de RvC. De druk op de oud-doelman was al groot en het was nu genoeg voor hem. Over zijn vertrek, de gevolgen en de volgende grote beslissing praat Etienne Verhoeff met Johan Inan in de AD Voetbalpodcast. Daarnaast praten ze over de play-offs om promotie naar de eredivisie en de Europa League finale.

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar