Edwin van der Sar

Dylan Timber en Jetro Willems met Team Curaçao in actie tegen Ajax

Bron: www.ad.nl

Dylan Timber (FC Utrecht) en Jetro Willems (Greuther Fürth) zijn opgenomen in de selectie van Team Curaçao dat het vrijdag op Curaçao opneemt tegen Ajax. Dat werd gisteren bekendgemaakt op een persconferentie op Curaçao met onder anderen Edwin van der Sar en Jurriën Timber. De 22-jarige Dylan Timber, die bij FC Utrecht speelt, is de oudere broer van Jurriën Timber (20) en Quinten Timber (20).

Ajax is landskampioen, maar: ''Die smaak nog niet weggespoeld''

Bron: source

Hoewel Ajax zich woensdagavond verzekerde van de 36e landstitel in de clubhistorie, zal het met gemengde gevoelens terugkijken op de sportieve prestaties in het afgelopen seizoen. Zo waren de Amsterdammers er alles aan gelegen om het wederom ver te schoppen in de Champions League, maar kon daar na een teleurstellend tweeluik met Benfica al een streep door. Edwin van der Sar erkent dat de teleurstelling naar aanleiding van de uitschakeling in de achtste finale nog niet weg is. 

Alfred Schreuder vrijwel zeker nieuwe trainer van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De opvolger van Erik ten Hag lijkt bekend. Naar verluidt gaat Alfred Schreuder de vacature als hoofdtrainer van Ajax invullen. Dit wordt gemeld door onder meer Voetbal International. Schreuder komt over van Club Brugge, waar hij overigens ook nog dit seizoen kampioen mee kan worden. De oefenmeester gaat in Amsterdam een tweejarig contract tekenen. Hier wordt ook een optie voor een derde jaar aan toegevoegd.

Van der Sar neemt het op voor Halsema: "Waarom doe je zoiets?"

Bron: source

Edwin van der Sar keurt de beledigingen en bedreigingen aan het adres van Femke Halsema 'ten strengste' af. De burgemeester van Amsterdam is bedolven onder bedreigingen en gescheld nadat zij bekendmaakte dat de eventuele huldiging van Ajax woensdag niet op het Museumplein zal plaatsvinden. Er is een groot tekort aan beveiligers, waardoor het kampioenschap daar niet kan worden gevierd.

Van der Sar bedroeft over bedreigingen richting Halsema

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edwin van der Sar is niet te spreken over de bedreigingen die burgemeester Femke Halsema heeft ontvangen van meerdere Ajax-supporters. Maandagavond maakte de gemeente Amsterdam bekend dat een eventuele huldiging van Ajax niet op het Museumplein zal plaatsvinden. Deze beslissing wordt gemaakt vanwege het tekort aan beveiligers. Vanwege deze mededeling heeft Halsema meerdere bedreigingen gekregen.

"Succes van Feyenoord is aan één man te danken: Van der Sar"

Bron: source

Feyenoord kan het Europese sprookje van dit seizoen vanavond (donderdag) een passend vervolg geven door zich te kwalificeren voor de finale van de Conference League. Het nieuwe toernooi is een zegen gebleken voor het Nederlands voetbal, en de Rotterdamse club in het bijzonder. Freek Jansen wees deze week opvallend genoeg echter ook op de rol van Ajax-directeur Edwin van der Sar in het succes van Feyenoord. 

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar