Edwin van der Sar

Snoeiharde kritiek op Ajax-directie na overtreden coronaregels

Bron: source

Ajax heeft flinke kritiek gekregen op de manier waarop de 35ste titel is gevierd zondagmiddag. Vooral de directie van de Amsterdammers moet het daarbij ontgelden. 'Directeur Edwin van der Sar en zijn mede-directieleden Marc Overmars, Menno Geelen en Susan Lenderink hebben een enorme dikke middelvinger naar heel Nederland opgestoken door spelers, trainers en staf toe te staan de landstitel te vieren met de fans', vindt De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen.

Van der Sar ontstemd over besluit kabinet: ‘Wij vinden het onbegrijpelijk’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax is 'zeer teleurgesteld' dat er zondag bij de mogelijke kampioenswedstrijd tegen FC Emmen geen toeschouwers welkom zijn in de Johan Cruijff ArenA, zo meldt de club in een statement. Het demissionaire kabinet besloot donderdagmiddag om de landelijke pilot met toegangstests niet te verlengen, waardoor de stadions in de Eredivisie in de komende speelronde leeg zijn.

Van der Sar wordt geopperd bij United als opvolger Woodward

Bron: source

Manchester United's vice-voorzitter Ed Woodward kondigde dinsdagavond zijn afscheid aan bij de Premier League-club. Aan het einde van dit kalenderjaar dan vertrekt hij definitief van het pluche en een van de kandidaten die wordt genoemd om hem op te volgen, is Edwin van de Sar (50). Momenteel is hij actief als algemeen directeur Ajax, maar werd eerder ook al eens gelinkt aan een dienstverband bij The Red Devils.

Ajax neemt afstand van Super League: "Compleet overrompeld"

Bron: source

Ajax reageert afkeurend op het voorstel van de Europese voetbaltop om een Super League in het leven te roepen. De Amsterdammers zouden mogelijk een van de twintig deelnemende clubs kunnen zijn, maar sluiten participatie aan het toernooi op voorhand al uit, laat Edwin van der Sar weten. "Wij zijn zeer teleurgesteld in de plotselinge en late ommezwaai die collega-directeuren van enkele internationale topclubs dit weekend hebben gemaakt."

Ajax reageert op aankondiging Super League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondagavond werd de Super League aangekondigd. Een toernooi waarin de grootste en rijkste teams van Europa het tegen elkaar op willen gaan nemen in een gesloten competitie. Het toernooi zou bestaan uit 20 teams, waarvan 15 teams een vaste plek hebben. De overige 5 teams kunnen elk jaar wisselen. Promotie en degradatie is niet mogelijk.

Steun voor Scherpen: "Van der Sar begon ook haperend"

Bron: source

Kjell Scherpen moet na zijn blunder tegen AS Roma niet te snel worden afgeschreven. Dat concludeerde Frans Hoek, voormalig keeperstrainer van onder meer Ajax, Oranje, Bayern München en FC Barcelona. Ook hij sprak van een 'valse start' bij de 21-jarige goalie, maar wees op vergelijkbare voorbeelden. "Het begin van Edwin van der Sar bij Ajax was ook haperend en aarzelend. Iedereen vond het toen onbegrijpelijk dat hij voor Ajax keepte."

Pages

Subscribe to Edwin van der Sar