Algemeen directeur

KNVB draagt Ajax-directeur Slop voor als commissaris

Bron: ajaxfanzone.nl

Jeroen Slop is door de KNVB voorgedragen als commissaris in de RvC bij de bond.  In december werd bekend dat de 57-jarige Slop aan het einde van dit seizoen stopt bij Ajax, waar hij sinds 1998 werkzaam is. De geboren Amsterdammer kwam zijn vertrek overeen na gesprekken met met de RvC van Ajax en algemeen directeur Edwin van der Sar. De algemene ledenvergadering van de KNVB gaat woensdag stemmen over de voordracht van Slop.

Imis Crew en Ultras Amsterdam dringen Vijverberg binnen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Leden van Imis Crew en Ultras Amsterdam zijn afgelopen weekend ‘s nachts het stadion van de Graafschap binnen gedrongen.

Ze poseerden daarbij in het vak waar normaal de fanatieke aanhang van De Graafschap, de Brigati Tifosi, plaats neemt. De stoelen werden bespoten met ‘UA XXX’, verwijzend naar de drie Amsterdamse kruizen en hun naam Ultras Amsterdam. Daarnaast werd op meerdere plekken rond het stadion graffiti gespoten.

‘Raiola’s persoonlijke geldzucht vertraagt transfer De Ligt naar Barcelona’

Bron: ajaxfanzone.nl

De mogelijke transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona is op ‘standby’ gezet, zo weet het Spaanse MARCA deze vrijdagochtend te melden. Reden hiervoor zou de torenhoge commissie zijn die zaakwaarnemer Mino Raiola wil ontvangen bij een transfer. Naar verluidt hebben Ajax en FC Barcelona al een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer zeventig miljoen euro.

Pages

Subscribe to Algemeen directeur