Algemeen directeur

Van der Sar verbaasd om actie AZ: ‘Dit was ons niet bekend’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bij Ajax is vol verbazing gereageerd op de actie van AZ. De club uit Alkmaar claimt dat het de virtuele kampioen van de Eredivisie is op basis van een beter onderling resultaat in de duels met Ajax. Maandagavond kwam naar buiten dat AZ via de UEFA aanspraak hoopt te maken op rechtstreekse plaatsing voor de Champions League, maar inmiddels is bekend dat de claim van AZ van tafel is geveegd door de KNVB en de UEFA.

Quiz | Tegen welke collega-keeper maakte Edwin van der Sar zijn enige goal?

Bron: www.ad.nl

Vandaag is het precies twaalf jaar geleden dat Edwin van der Sar de held werd van Manchester United: hij stopte in de Champions League-finale tegen Chelsea de beslissende penalty in de strafschoppenreeks, waardoor The Red Devils in Moskou de beker omhoog mochten houden. Het was een van de vele hoogtepunten in de carrière van de huidige algemeen directeur van Ajax. Wat weet jij allemaal van de loopbaan van Van der Sar? Test je kennis en speel de quiz!

Feyenoord vindt commercieel directeur in Madurodam

Bron: www.ad.nl

Feyenoord heeft in Joris van Dijk een nieuwe commercieel directeur gevonden. De 46-jarige Hagenaar werkt nu al bijna tien jaar als algemeen directeur van Madurodam. Hij gaat op 1 juli aan de slag bij Feyenoord. Van Dijk vult in De Kuip de vacature op die eind vorig jaar ontstond, nadat de toenmalige commercieel directeur Mark Koevermans doorschoof naar de positie van algemeen directeur.

Pages

Subscribe to Algemeen directeur