Algemeen directeur

Van der Sar: ‘De kans dat we in beroep gaan tegen straf UEFA is groot’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt het in de poulefase van de Champions League op dinsdag 5 november op Stamford Bridge op tegen Chelsea. Ajax zal dan, zoals het er nu naar uitziet, niet worden gesteund door meegereisde fans. De UEFA besloot vorige week, naar aanleiding van vermeende ongeregeldheden tijdens het bezoek van Ajax aan Valencia, geen uitsupporters toe te laten in Londen. Afgelopen weekend werd door de achterban van de club tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk weer geprotesteerd tegen dit besluit, tot onvrede van algemeen directeur Edwin van der Sar.

Van Mosselveld: "RKC-stadion door komst van Ajax uitverkocht"

Bron: source

Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC Waalwijk, hoopt dat de hekkensluiter zaterdagavond in elk geval een kansje maakt tegen Ajax. Hij vergelijkt de wedstrijd met die van PSV, waar RKC tot vijfentwintig minuten voor tijd nog 1-0 voor stond en denkt stiekem aan een Brabantse stunt, zoals dat vorig seizoen in de KNVB Beker tegen de Eindhovenaren ook lukte. FCUpdate.nl sprak met hem over de slechte seizoenstart en de wedstrijd van aankomende zaterdag.

Edwin van der Sar heeft eigen stadion in China

Bron: www.ad.nl

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax is in China verrast met een stadion dat zijn naam draagt. De Chinese club Guangzhou R&F FC heeft het stadion van het jeugdcomplex vernoemd naar de voormalig keeper. Ajax heeft sinds 2017 een samenwerkingsovereenkomst met Guangzhou, waarbij de Amsterdamse club helpt om Chinese talenten te ontdekken en op te leiden.

‘Ook belastingdienst verdient flink aan transfer Frenkie De Jong’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet alleen bij RKC Waalwijk en Willem II is de megatransfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona met gejuich ontvangen. Ook bij de belastingdienst zal de deal voor lachende gezichten hebben gezorgd. Volgens het Brabants Dagblad verdient de staat ongeveer 15 miljoen euro aan de transfer.

De Jong verruilde Ajax afgelopen zomer voor een bedrag van 75 miljoen euro voor de Spaanse grootmacht. Een deel van dit bedrag ging naar Willem II en RKC, waar de middenvelder in de jeugdopleiding speelde. De Waalwijkers ontvingen hiervan 5,7 miljoen euro.

‘Zware crisis stuurt Man United wellicht richting Ten Hag en Van der Sar’

Bron: ajaxfanzone.nl

De slechtste seizoensstart van Manchester United in dertig jaar tijd zorgt voor een ware crisis bij Mnchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer zit op de schopstoel en in de Engelse media sijpelen hier en daar al namen door van mogelijke opvolgers. Ajax-coach Erik ten Hag is een van de trainers die naar verluidt op het wensenlijstje staat van de clubleiding van the Red Devils.

Pages

Subscribe to Algemeen directeur