Algemeen directeur

Van der Vaart: ‘Van der Sar belde mij toen, natuurlijk wilde ik terugkeren’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax pikte de inmiddels gestopte Heiko Westermann in de zomer van 2016 op bij Real Betis en won voorafgaand aan die transfer informatie in bij Rafael van der Vaart, die nog met de verdediger samenspeelde bij Hamburger SV. Toen algemeen directeur Edwin van der Sar contact opnam met de net bij kampioen FC Midtjylland vertrokken middenvelder, ging Van der Vaart

VDVaart hoopte op Ajax, maar club belde voor Westermann

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Vaart dacht even dat Ajax voor hem belde. © Pro Shots

Kennen jullie ‘der’ Heiko Westerman nog? Natuurlijk kennen jullie de sympathieke Duitser nog. Ook is bekend dat de verdediger destijds naar Ajax kwam, mede omdat Rafael van der Vaart daarover positief adviseerde. Toch is dat niet het hele verhaal, zo blijkt nu.

Of het een goed advies was van Raffie om Westermann aan te bevelen, dat is even een heel ander verhaal. Daarover is al genoeg gezegd en geschreven. Vooral de aanloop naar dat advies is aardig om nog eens te horen, zeker uit de mond van Van der Vaart zelf.

‘Inschakelen advocaat door familie Nouri niet meer dan logisch’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Edwin van der Sar vindt het ‘niet meer dan logisch’ dat de familie van Abdelhak Nouri advocaten heeft ingeschakeld om hen bij te staan rond de situatie waarbij de 21-jarige Ajacied vorig jaar hersenletsel opliep.

“Dat je een advocaat in handen neemt om uit te zoeken wat er gebeurd is en hoe het heeft kunnen gebeuren, is niet meer dan logisch”, zegt de algemeen directeur van Ajax in Rondo. “Dat moet ook zo. Het contact wat we met de familie hebben is heel belangrijk.”

Ajax start voorbereiding op dinsdag 19 juni

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal op dinsdag 19 juni zijn eerste training van het nieuwe seizoen gaan afwerken. Dat vertelde algemeen directeur Edwin van der Sar zondagavond bij Rondo, het praatprogramma van Ziggo Sport.

De directeur voegde eraan toe dat Ajax op die datum de selectie al rond wil hebben. Dit uiteraard met het oog op de belangrijke voorronden van de Champions League. Ajax speelt namelijk al op 24 juli of 25 juli de heenwedstrijd in de tweede voorronde van het miljardenbal.

Sar vindt dat Ten Hag aan voorkomen in pers moet werken

Bron: www.ajaxlife.nl

Ten Hag komt niet altijd even lekker over als er een camera draait. © Pro Shots

Er scheelt veel aan bij Ajax. Je kunt dit betrekken op beleid, maar ook op het voorkomen van diverse sleutelfiguren. Het blijkt nog knap lastig uit te leggen wat Ajax nou precies aan het doen is. Edwin van der Sar vindt dit een verbeterpunt voor Erik ten Hag.

Ten Hag komt in interviews nog wel eens redelijk stug over en is het niet snel eens met kanttekeningen die worden geplaatst bij zijn keuzes. En als een wissel goed uitpakt, dan krijgt Ten Hag complimenten van Ten Hag.

Pages

Subscribe to Algemeen directeur