Algemeen directeur

‘RvC staat voor duivels dilemma; niemand weet hoe Ajax zich uit organisatorische lasagne moet bevrijden’

Bron: ajaxfanzone.nl

De raad van commissarissen van Ajax staat voor een ‘duivels dilemma’ met betrekking tot de situatie rondom Alex Kroes, aldus Trouw. Dat heeft alles te maken met het standpunt van de bestuursraad van Ajax, die achter algemeen directeur Kroes staat. ‘De RvC kan alleen al uit moreel oogpunt iemand die een strafbaar feit pleegde (handelen met voorkennis, red.) niet handhaven’, valt er te lezen.

Leden vragen bestuursraad in brief om excuses Van Praag richting Kroes

Bron: ajaxfanzone.nl

De leden van Ajax verzoeken de bestuursraad van de club in een brief vriendelijk, doch dringend, om RvC-voorzitter Michael van Praag ter verantwoording te roepen. Men is van mening dat Van Praag vorige week met voorbedachten rade karaktermoord heeft gepleegd op Alex Kroes (foto). Laatstgenoemde, de algemeen directeur van Ajax, werd vorige week door de Raad van Commissarissen geschorst omdat hij zou hebben gehandeld met voorwetenschap.

Ajax-commissaris Mosman lastiggevallen op werk en ‘emotioneel flink geraakt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Annette Mosman, lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax is lastiggevallen op haar werk, zo schrijft Mike Verweij namens De Telegraaf op X. De commissaris, ook werkzaam als bestuursvoorzitter bij pensioenbelegger APG, zag op de muren van het kantoorpand ‘RvC out’ en ‘Mosman out’ gekalkt worden. Het voorval vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag, aldus Verweij. Naar verluidt werd de graffiti al snel verwijderd van de muren.

Pages

Subscribe to Algemeen directeur