Deportivo de La Coruña

Tagliafico hoopt toch nog transfer naar Barcelona te maken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nicolas Tagliafico heeft een transfer naar FC Barcelona nog steeds niet uit zijn hoofd gezet. De Argentijn kon afgelopen winter overstappen naar de Catalaanse topclub, maar toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars hield deze transfer tegen. Overmars en Tagliafico maakte echter wel een nieuwe afspraak. De linksback zou aankomende zomer mogen vertrekken als een club zijn aankoopbedrag (vier miljoen euro) biedt.

‘Ajax haalt Tyton om tijdelijk keepersprobleem op te lossen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Niet Robbin Ruiter (34), maar Przemyslaw Tyton (35) wordt door Ajax binnengehaald om het tijdelijke keepersprobleem op te lossen, zo bevestigen bronnen rond de club tegenover De Telegraaf. De oud-doelman van onder meer Roda JC, PSV, VfB Stuttgart, Deportivo La Coruña, FC Cincinnati en de Poolse nationale ploeg dient als noodverband als André Onana iets overkomt. Erik ten Hag kent Tyton nog uit de tijd dat hij assistent-trainer bij PSV was.

‘Seedorf ambieert directeursfunctie bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Clarence Seedorf zou geïnteresseerd zijn in de functie van directeur voetbalzaken bij Ajax, zo meldt Mike Verweij maandagavond in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Ook collega Valentijn Driessen noemt Seedorf als geschikte kandidaat om de ontslagen Marc Overmars op te volgen. “Ik heb uit een zeer betrouwbare bron vernomen dat Clarence Seedorf open staat voor een directeursfunctie bij Ajax”, aldus Verweij.

Tagliafico maakt tóch geen transfer naar FC Barcelona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het lijkt erop dat Nicolas Tagliafico deze transferperiode toch niet vertrekt. FC Barcelona heeft grote interesse in de linksback. Tagliafico ziet deze transfer zelf ook wel zitten. De afgelopen dagen werd duidelijk dat Ajax echter alleen mee wil werken als het om een definitieve transfer gaat. Barcelona daarentegen, wilt Tagliafico het liefste alleen huren. De Catalanen verkeren in financieel zwaar weer. Hierdoor kan de club geen grote transferbedragen ophoesten.

Pages

Subscribe to Deportivo de La Coruña