Overzicht: Wat weten we van de CL-tegenstanders?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is donderdagavond tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Liverpool FC, Atalanta Bergamo en FC Midtjylland. Trainer Erik ten Hag gaf al aan dat het makkelijker had gekund, terwijl hij tegelijkertijd ook inziet dat het interessant wordt omdat iedere ploeg zijn eigen stijl heeft. Wat weten we van deze drie tegenstanders? Een overzicht:

Liverpool FCDe selectie

De selectie van Liverpool kent vele grote namen, al zijn er in de afgelopen jaren weinig mutaties geweest. De Engelse topclub werkt al enkele jaren met vrijwel dezelfde spelers. In de zomer van 2019 trok men geen enkele grote naam aan, al was dat deze zomer anders. Het besef dat er vers bloed aan de selectie toegevoegd moest worden, drong door tot de beleidsbepalers van Liverpool. Met Thiago Alcantara (Bayern München) en Diego Jota (Wolverhampton Wanderers) werden er twee grote aankopen gedaan, terwijl Konstantinos Tsimikas - die eerder op huurbasis speelde bij Willem II - werd overgenomen van Olympiakos Pireaus.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134557/overzicht-wat-weten-we-van-de-cl-tegenstanders