Legia Warschau

Ik volg je overal #4: Mateusz Rogulski vanuit Bielsko-Biala

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In onze nieuwe rubriek ‘Ik volg je overal’ spreken we Ajacieden die in het buitenland wonen en er alles voor doen om Ajax te blijven volgen, ook al zijn ze ver van Amsterdam. In onze vierde aflevering spreken we Mateusz Rogulski, een fanatieke Poolse Ajax-fan.

Hi Mateusz! Waar woon je precies?Ik woon in het zuiden van Polen, in Bielsko Biala, een stad met ongeveer 200.000 inwoners. Daar werk ik als e-commerce specialist bij een groot kledingbedrijf.

Blog: In tranen naar de Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In tranen naar de Champions League. Niet eens zozeer door de knappe prestatie die Ajax op de mat legde, maar vooral door wat er in Kiev gebeurde dinsdagavond. De dag verliep rustig, tot een uurtje of 19.00. We deden rustig wat sightseeing in de stad en besloten ons daarna naar de door Ajax aangewezen verzamelplek te begeven.

Los onze Nieuwjaarspuzzel op en win toffe prijzen!

Bron: www.ajaxlife.nl

77 horizontaal: weet jij waar Zivkovic tegenwoordig speelt? © Ajax Life

Veel trouwe leden miste de Ajax Life Kerstpuzzel in Ajax Life 10. Geen nood! Dit keer hebben we een Nieuwjaarspuzzel en deze vind je in de eerste krant van dit jaar. Als lid van SV Ajax kun je ook dit keer toffe prijzen winnen.

We hebben onze puzzelmaker weer flink aan het werk gezet en het is hem gelukt een uitdagend speurwerkje voor jullie in elkaar te zetten. Wie maakte vorig jaar bijvoorbeeld een belangrijke treffer tegen Legia Warschau, maar miste vervolgens wel de finale?

Eindejaarscolumn: 2017, het jaar van uitersten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

2017, het jaar van uitersten. Zowel voor Ajax als voor mij persoonlijk. De eerste zes maanden van het jaar waren prachtig, ze vlogen om. De Europese wedstrijden, talenten die definitief doorbraken, de Klassieker waarin we heersten, het bereiken van de Europa League-finale, het overvolle Museumplein, de sfeer en de trots. De trots van de stad, de spelers en de supporters.

Ajax onder 19 in Youth League gekoppeld aan PSG

Bron: www.ajaxlife.nl

Zo zag Donny er twee jaar geleden uit. Je ziet haast geen verschil. © Pro Shots

Ajax onder 19 moet zich ten koste van Paris Saint-Germain zien te plaatsen voor de hoofdfase van de Youth League. Dit wees de loting uit. De talenten van De Toekomst weten zich in ieder geval verzekerd van thuisvoordeel.

Het gekke is dat de play-offs van de Youth League worden afgewerkt op basis van een wedstrijd, op De Toekomst nog wel. Het treffen staat op de rol voor 6 of 7 februari, daarover volgt nog uitsluitsel.

Ajax O19 loot Paris St. Germain in UEFA Youth League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O19 zal het op 6 of 7 februari moeten opnemen tegen Paris St. Germain in de play-off van de UEFA Youth League, zo heeft de loting uitgewezen. Het team van trainer John Heitinga haalde deze fase van de Europese competitie door Legia Warschau over twee wedstrijden uit te schakelen. Tevens heeft de loting uitgewezen dat Ajax thuis zal spelen en in deze ronde gaat het om een wedstrijd. Mocht Ajax de play-offronde winnen dan verdwijnt het op 9 februari in de koker voor de volgende ronde.

Bron: Ajax.nl

 

Ekkelenkamp over loting: “Maken zeker een kans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 werd vandaag gekoppeld aan PSG O19 in de UEFA Youth League. De play-off-wedstrijd wordt begin februari afgewerkt op Sportpark de Toekomst. Jurgen Ekkelenkamp kijkt al uit naar het Europese topduel. “Paris Saint-Germain vind ik wel een leuke tegenstander. Het is een grote club, maar ik denk dat het ook een team is waartegen we wel kans maken”, reageert de middenvelder op Ajax.nl op de loting.

Pages

Subscribe to Legia Warschau