FSV Mainz 05

Klaassen scoort de winnende voor Werder Bremen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen heeft vandaag zijn eerste competitiedoelpunt voor Werder Bremen gemaakt. Deze goal was ook belangrijk, hij maakte immers de 2-3 tegen FC Ausgburg. Naast Klaassen speelde ook Nicklas Moisander voor de bezoekers. Bij FC Augsburg speelde voormalig SC Heerenveen en AZ-speler Jeffrey Gouweleeuw.

Door het winnende doelpunt van Klaassen stoomt Werder Bremen op dit moment op naar de vierde plek in de Bundesliga. Alleen Mainz kan Bremen deze speelronde nog inhalen.

‘De Jong sluit terugkeer naar Ajax opnieuw niet uit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nigel de Jong vertrekt alweer bij 1. FSV Mainz 05. De Duitse club, uitkomend in de Bundesliga, heeft besloten het contract met de middenvelder niet te verlengen. De Jong die vorig jaar zomer contact had met Ajax sluit een terugkeer naar Amsterdam opnieuw niet uit. Een paar maanden geleden onthulde de 33-jarige voetballer nog dat er op enig moment contact geweest was met Marc Overmars. ‘De rol die ik nu bij Mainz heb, kan ik ook vervullen bij Ajax. Maar het moet wel van twee kanten komen. Ik sluit nooit de deur voor Ajax’, zo liet De Jong destijds weten.

Nigel de Jong na halfjaar alweer weg bij Mainz

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het contract van Nigel de Jong wordt niet verlengd door 1. FSV Mainz. De middenvelder speelde sinds januari voor de Duitse club.

De Duitse club heeft zondag laten weten het contract van de oud-Ajacied niet te verlengen. Begin 2018 liet hij zijn contract bij Galatasaray ontbinden voor een terugkeer in de Bundesliga.

De Jong speelde in totaal elf wedstrijden voor Mainz.

Pages

Subscribe to FSV Mainz 05