FSV Mainz 05

TransferTalk | ADO huurt Amerikaanse jeugdinternational, Mwene op weg naar Mainz

Bron: www.ad.nl

Nog dik twee weken draait de internationale transfercarrousel op volle toeren. Dat betekent nog enkele weken spanning, in Nederland en de rest van Europa: wat zijn nog potentiële transfers, welke geruchten steken nog de kop op en welke transfers worden vandaag of morgen bevestigd? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Door Ajax begeerde Sepp van den Berg kiest voor Mainz, ook Jeremiah St.Juste blijkt lastig haalbaar

Bron: www.ad.nl

Ajax heeft het oog laten vallen op Sepp van den Berg en Jeremiah St. Juste, maar eerstgenoemde kiest definitief voor een huurperiode bij Mainz. Liverpool, waar de verdediger onder contract staat, verhuurt hem liever. Of St. Juste de opvolger van Jurriën Timber wordt, valt nog maar te bezien. Ook Sporting Lissabon wenst zijn Nederlandse verdediger liever niet te verkopen.

Ritsu Doan is gewild bij Mainz en andere clubs: PSV bepaalt hoge vraagprijs

Bron: www.ad.nl

PSV'er Ritsu Doan staat opnieuw in de belangstelling van het Duitse 1. FSV Mainz 05. Berichten dat er sprake zou zijn van een persoonlijk akkoord tussen hem en de nummer negen van de Bundesliga zijn echter totale onzin. Vorig jaar was al sprake van interesse en op dit moment heeft de situatie niet meer dan die status. Meerdere buitenlandse clubs volgen de nog maar 23-jarige creatieveling en hebben ook belangstelling om hem over te nemen.

Pages

Subscribe to FSV Mainz 05