Southampton

Tadic verlengd contract bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2023. Ook daarna zal hij aan Ajax verbonden blijven en gaat hij zich in ieder geval tot 2026 richten op het trainersvak bij Ajax. De Serviër kwam vorige zomer over van Southampton en ontwikkelde zich in rap tempo tot een van de gezichtsbepalende spelers van Ajax. Met Tadic als een van de leiders pakte Ajax de dubbel en werd de halve finale van de Champions League bereikt.De 30-jarige Serviër speelde afgelopen seizoen 56 wedstrijden en was goed voor 38 doelpunten en 24 assists.

Top 10 duurste Ajax-aankopen aller tijden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dat Ajax sinds een paar seizoenen een nieuwe weg heeft ingeslagen én de voetbalwereld in rap tempo is veranderd, blijkt wel uit onderstaande top 10. Veel van de duurste Ajax-transfers allertijden zijn van de laatste jaren. Maandag kwam Quincy Promes binnen als nummer 2 op de lijst.

Hieronder de volledige top 10:

De top 3 van het seizoen 2018-2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We blikken nog even terug op het afgelopen seizoen. Welke spelers blonken uit? Het was bijna niet te doen om een top 3 te maken in zo’n fantastisch seizoen als afgelopen seizoen. Er zijn dan ook vele variaties mogelijk en iedere supporter heeft zijn eigen voorkeur. Dit is mijn top 3 van afgelopen seizoen.

Eervolle vermelding

De spelers die de top 3 net niet hebben gehaald, maar zeker een eervolle vermelding verdienen zijn:

Tadic zinspeelt op langer verblijf bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic kwam vorige zomer voor 11,4 miljoen euro over van Southampton en kende vervolgens een geweldig debuutseizoen. Hoewel hij nog geen definitieve uitspraak heeft gedaan over zijn toekomst zinspeelt hij in een interview met Ajax Life op een langer verblijf bij Ajax. ‘De tijd zal het leren. Ik kan nu alleen zeggen dat ik supertrots ben dat ik het Ajaxshirt mag dragen. Ik speel voor een van de grootste clubs ter wereld. Kijk naar de traditie, de filosofie. Het aantal legendarische spelers dat Ajax heeft voortgebracht is niet op twee handen te tellen. Dat is abnormaal.

Pages

Subscribe to Southampton