Southampton

PSV legde miljoenenspel rond Cody Gakpo op film vast: zo troefde Liverpool alle andere topclubs af

Bron: www.ad.nl

Het transferspel rond Cody Gakpo van vorig jaar, met alles erop en eraan, is verfilmd. En over de international wordt nog veel meer bekend. Vanuit PSV volgde een cameraploeg hem gedurende de maanden waarin hij kon kiezen uit bijvoorbeeld Manchester United, Manchester City, Chelsea, Southampton, AC Milan, Internazionale én uiteindelijk Liverpool. Zaterdag verscheen de eerste aflevering. Waarom werd het die laatste club?

TransferTalk | Tillman gekeurd door PSV, Southampton wil meer geld voor Belgisch international

Bron: www.ad.nl

Nog een kleine maand draait de internationale transfercarrousel op volle toeren. Dat betekent nog enkele weken spanning, in Nederland en de rest van Europa: wat zijn nog potentiële transfers, welke geruchten steken nog de kop op en welke transfers worden vandaag of morgen bevestigd? Volg de laatste ontwikkelingen in onze rubriek TransferTalk. Bekijk hier de transfers van de laatste weken. Check hier alle afgeronde transfers in de eredivisie!

Dusan Tadic vertrekt per direct bij Ajax: ‘Het was lastig voor mij’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dusan Tadic heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax gespeeld, zo maakt de club bekend via de officiële website. Ajax heeft het contract van de aanvoerder, dat als speler nog doorliep tot medio 2024, in goed overleg ontbonden. Een contractontbinding hing al langer in de lucht. Als reden voor het vertrek van de Serviër wordt genoemd dat hij de selectie van Ajax niet goed genoeg vindt.

‘Dortmund krijgt last minute forse concurrentie van West Ham in strijd om handtekening Álvarez’

Bron: ajaxfanzone.nl

West Ham United lijkt zich plots in de strijd te werpen om de handtekening van Edson Álvarez, zo meldt het Duitse Bild. Arsenal heeft namelijk zijn zinnen gezet op WestHam speler Declan Rice. The Gunners willen naar verluidt een slordige 107 miljoen(!!) euro op tafel te leggen voor de middenvelder van West Ham United. Het vertrek van Rice kan mogelijk gevolgen hebben voor Ajax én Dortmund.

Pages

Subscribe to Southampton