Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en finalist van Expeditie Robinson 2018.

Sedoc vertelt dat hij van kleins af aan al Ajacied is. 'Je bent Amsterdammer, je groeit ermee op', aldus Sedoc, die na zijn carrière als hordeloper - waarin hij grote successen vierde - analist is geworden bij de NOS. Daarnaast is hij personal trainer en werkzaam bij de politie in de Schilderswijk in Den Haag. De geboren Amsterdammer woont sinds enkele jaren in Zoetermeer en dus reisden wij af naar naar Zuid-Holland. We nemen plaats op de bank in huize Sedoc, waar hij begint te vertellen over het ontstaan van zijn liefde voor Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117215/onze-trots-deze-lichting-misschien-beter-dan-95