Jan Vertonghen

‘Lille aast op Botman maar Overmars slaat eerste bod af; Deur weer op een kier voor Vertonghen’

Bron: ajaxfanzone.nl

LOSC Lille wil graag Sven Botman inlijven, zo meldt De Telegraaf. De verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen en keert vooralsnog terug bij Ajax. ‘Volgens de Fransen gaat het om een bijna niet te weigeren transfersom voor Botman. Desondanks zou directeur voetbalzaken Marc Overmars het eerste voorstel naar de prullenbak hebben verwezen en een tegenbod voorbereiden’, aldus Telegraaf-journalist Mike Verweij.

Jan Vertonghen verrast door uitspraken Marc Overmars: ‘Ik schrik ervan’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan Vertonghen is geschrokken van de 'expliciete' manier waarop Marc Overmars zich dinsdag over hem uitsprak. De verdediger van Tottenham Hotspur, die na dit seizoen waarschijnlijk transfervrij gaat vertrekken, wist al dat Ajax hem geen contractvoorstel zou doen, maar werd desondanks verrast door de uitlatingen van de directeur voetbalzaken van de Amsterdammers.

Vertonghen keert niet terug bij Ajax: ‘Jan is geen linksback meer’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan Vertonghen heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur en in de media werd hij regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, de club waar hij doorbrak en in 2012 een transfer naar de Premier League verdiende. Directeur voetbalzaken Marc Overmars bevestigt bij Ajax TV dat hij heeft gesproken met de belangenbehartigers van de Belgische routinier, maar een rentree in

Pages

Subscribe to Jan Vertonghen