Seizoenskaart

Ajax smelt kampioensschaal om en geeft fans een deel

Bron: source

Een opmerkelijke actie van Ajax. De Amsterdammers hebben de kampioensschaal die gewonnen is besloten om te smelten, om op die manier alle fans te kunnen laten delen in de gewonnen prijs. Van de schaal zijn ruim 42.000 kleine kampioenssterren gemaakt. Iedere seizoenskaarthouder ontvangt er eentje. Ajax noemt het 'a piece of Ajax'. Op die manier wil de club de 35ste kampioensschaal echt delen met de fans.

Tachtig procent F-Side zegt ‘nee’ tegen corona-loting

Bron: ajaxfanzone.nl

Tachtig procent van de seizoenskaarthouders (zo’n 3900 supporters) op de F-Side heeft gehoor gegeven aan de oproep van de F-Side om niet mee te loten voor een plek in de Johan Cruijff ArenA tijdens de eerste vier thuisduels van het nieuwe Eredivisie-seizoen. 600 seizoenskaarthouders hebben niet gereageerd op de uitnodiging voor de loting en doen daardoor automatisch mee. Daarnaast hebben 550 seizoenskaarthouders bewust aangeven wél mee te willen loten voor een plek bij minimaal één van de eerste vier thuisduels van Ajax.

Ajax gaat loten met toeschouwers, samen loten mogelijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax gaat middels een loting bepalen welke supporters de Johan Cruijff ArenA mogen betreden bij de eerste vier thuisduels van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Bij deze loting kunnen supporters wel aangeven met wie zij samen naar een Ajax-wedstrijd willen. In dat geval loten supporters samen en worden zij dus samen in- of uitgeloot. Supporters die deelnemen aan de loting bezoeken gegarandeerd minimaal één wedstrijd. 

Pages

Subscribe to Seizoenskaart