Overzicht nieuwe en vertrokken contractspelers

Bron: www.ajaxtotaal.nl

2014 kent opnieuw een zomer met veel transformaties in het spelersbestand bij Ajax. Doorselecteren lijkt het toverwoord voor de Amsterdammers: van een groot aantal spelers bij Jong Ajax wordt afscheid genomen.

Jaap Stam en Andries Ulderink kunnen deze zomer grotendeels gaan bouwen aan een nieuwe aanval. Van het elftal van vorig jaar blijven voorin alleen Marvin Honer (vorig jaar lange tijd geblesseerd), Sam Hendriks,  Sheraldo Becker en Tobias Sana over. De kans is echter levensgroot dat ook die laatste nog vertrekt.Go Ahead Eagles is deze zomer de aangewezen club voor een vervolg, de Deventenaren pikten maar liefst 4 spelers op (Van der Hart, Nieuwpoort, De Bondt en De Sa) . Een ander opvallend gegeven is het vertrek van enkele grootverdieners. Met Bojan Krkic, Siem De Jong en Christian Poulsen die de deur achter zich dichtslaat.  Ajax haalde tot nog toe nog geen spelers met dure (huur)contracten terug en zet vol in op jonge talenten.

VERTROKKEN

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/07/24/overzicht-nieuwe-en-vertrokken-contractspelers/