Dejan Meleg

Verhuurperiode Muric: 6 minuten speeltijd

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hij was ongeduldig en wilde graag aan spelen toekomen en dus verruilde Robert Muric Ajax voor Pescara. Een groot succes is de huurbeurt vooralsnog niet, de Kroaat maakte slechts 6 minuten in de Serie A.

Muric zat de afgelopen maanden nog wel regelmatig bij de selectie maar werd dus slechts een zeer korte invalbeurt gegund. De kans lijkt dan ook nihil dat de Italianen de aankoopoptie van 3,2 miljoen zullen lichten. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Bologna dit weekend zat de Kroaat zelfs op de tribune.

Gudelj valt in bij winnend Servië

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Servië heeft zondag het derde kwalificatieduel voor het WK gewonnen. Tegen Oostenrijk werd het 3-2.

De Serven kwamen twee keer op voorsprong, maar de Oostenrijkers wisten net zo vaak terug te komen. Het was Tadic die een kwartier voor tijd de winnende treffer maakte.

Gudelj viel vlak na het winnende doelpunt in en kreeg dus ruim 10 minuten speeltijd.

Hoe gaat het nu met: Florian Jozefzoon?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Florian Jozefzoon begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in 2010 onder Martin Jol in het eerste elftal. Onder Jol kwam hij tot vier optredens waarin hij één keer scoorde. Na een meniscusblessure en het vertrek van Jol kregen aanvallers Lorenzo Ebecilio en Aras Özbiliz de voorkeur van de nieuwe trainer Frank de Boer en daarom besloot Jozefzoon zijn heil ergens anders te zoeken.

Verhuurperiode

Muric vreesde even voor het 'Meleg-scenario'

Bron: www.ajaxlife.nl

Muric doet als debutant gelijk van zijn spreken. © Pro Shots

Hij moest er anderhalf jaar op wachten, maar Robert Muric debuteerde tegen Excelsior in stijl: met een assist. De negentienjarige Kroaat spreekt inmiddels op alle fronten de juiste taal.

Lange tijd worstelden speler en trainers met communicatieproblemen. Muric sprak geen Nederlands, en geen Engels. Frank de Boer grapte dat hij geen idee had of Muric hem begreep als hij het talent zei dat hij diep moest gaan. “Hij zegt dan 'ja', maar ik heb geen idee of hij me snapt.”

Muric heeft veel steun aan Gudelj

Bron: ajaxfanzone.nl

Robert Muric mocht op 21 februari zijn officiële debuut maken in het eerste elftal van Ajax tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior en dat was voor de speler een hele opluchting. Muric had namelijk het gevoel dat hem weleens hetzelfde kon overkomen als Dejan Meleg, die in januari mocht vertrekken bij Ajax.

Dejan Meleg vertrekt transfervrij naar zijn oude club FK Vojvodina

Bron: ajaxfanzone.nl

Dejan Meleg speelt weer voor zijn oude club FK Vojvodina. De twintigjarige aanvaller kon niet doorbreken bij Ajax en is gisteren transfervrij vertrokken en heeft een contract getekend tot medio 2018. Meleg heeft bij FK Vojvodina zijn jeugdopleiding genoten en de club staat nu nummer vijf op het hoogste niveau in Servië. Meleg is nooit voor het eerste uitgekomen maar heeft wel twaalf goals in vijfendertig wedstrijden voor Jong Ajax gemaakt. Het hoogste wat Dejan in Nederland behaald heeft, zijn tien wedstrijden in de Eredivisie voor SC Cambuur.

 

Pages

Subscribe to Dejan Meleg