Trabzonspor

Zaakwaarnemer tegenover VI: ‘Buitenlandse clubs azen op handtekening Kaplan’

Bron: ajaxfanzone.nl

Buitenlandse clubs azen op de handtekening van Ahmetcan Kaplan, zo heeft zijn zaakwaarnemer bevestigd tegenover Voetbal International. Kaplan, die vanwege aanhoudend blessureleed pas afgelopen week zijn debuut maakte in Ajax 1, stond voor zijn komst naar Ajax al op de radar bij clubs uit Europese topcompetities en dat is ondertussen niet veranderd, aldus zijn zaakwaarnemer.

Ajax kan eindelijk binnenkort weer beschikken over Kaplan

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft goede hoop dat het binnenkort weer kan beschikken over Ahmetcan Kaplan, zo meldt Voetbal International. De verdediger raakte bijna een jaar geleden geblesseerd, maar kan snel weer minuten maken, aldus VI. De twintigjarige Kaplan tekende vorig jaar zomer bij Ajax, maar minuten in het eerste elftal heeft hij vanwege blessures nog niet gemaakt. Kaplan raakte bij de Turkse nationale ploeg zwaar geblesseerd en moest maanden revalideren.

Kaplan loopt opnieuw zware blessure op en is maanden uit de roulatie

Bron: ajaxfanzone.nl

Ahmetcan Kaplan heeft een zware knieblessure opgelopen en zal de komende maanden uit de roulatie zijn. Kaplan liep de blessure tijdens de training op en is inmiddels geopereerd. Eerder dit seizoen raakte Kaplan ook al geblesseerd aan zijn knie. De verdediger was toen aanwezig bij de nationale ploeg waar hij een scheur opliep aan zijn kruisband. Nu de verdediger klaar leek te zijn voor zijn debuut ging het echter weer mis. Naar alle waarschijnlijkheid zal Kaplan dit seizoen niet meer in actie komen.

Pages

Subscribe to Trabzonspor