Trabzonspor

Ajax-huurling Ünüvar geeft magische assist bij debuut in Turkije

Bron: source

Naci Ünüvar heeft een goede beurt gemaakt bij zijn officiële debuut voor Trabzonspor. De Ajax-huurling kwam op bezoek bij Adana Demirspor in de slotfase binnen de lijnen en had slechts een paar minuten nodig om zijn eerste assist te geven. De assist was van grote schoonheid en leek Trabzonspor aan een punt te helpen, ware het niet dat de thuisploeg in blessuretijd de 3-2 maakte.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar verlaat Ajax tijdelijk. De 19-jarige aanvaller wordt dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan Trabzonspor, dat vorig seizoen kampioen werd van Turkije.

Ünüvar ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam, maar komt dit seizoen niet voor in de plannen van Alfred Schreuder. Op 22 januari 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1 in het bekerduel tegen Spakenburg, daarna speelde hij nog twee duels in Ajax 1. Daarnaast speelde de aanvaller vooral in Jong Ajax, waar hij tot 73 duels kwam en 24 goals maakte.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: ajaxfanzone.nl

Naci Ünüvar komt de rest van het seizoen uit voor Trabzonspor. De negentienjarige aanvaller wordt al jarenlang gezien als groot talent in de Ajax-jeugd, maar wist nog niet door te breken in de hoofdmacht. Trainer Alfred Schreuder heeft laten weten dat speeltijd bij het eerste elftal gering is dit seizoen waardoor Ajax en Trabzonspor hebben besloten dat Ünüvar zich het beste verder kan ontwikkelen bij de Turkse club. Bij Trabzonspor wordt hij herenigd met goede vriend en ex-Ajacied Stefano Denswil.

Pages

Subscribe to Trabzonspor