Trabzonspor

Kaplan loopt opnieuw zware blessure op en is maanden uit de roulatie

Bron: ajaxfanzone.nl

Ahmetcan Kaplan heeft een zware knieblessure opgelopen en zal de komende maanden uit de roulatie zijn. Kaplan liep de blessure tijdens de training op en is inmiddels geopereerd. Eerder dit seizoen raakte Kaplan ook al geblesseerd aan zijn knie. De verdediger was toen aanwezig bij de nationale ploeg waar hij een scheur opliep aan zijn kruisband. Nu de verdediger klaar leek te zijn voor zijn debuut ging het echter weer mis. Naar alle waarschijnlijkheid zal Kaplan dit seizoen niet meer in actie komen.

Live Rangers FC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdag de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Rangers FC de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax-huurling Ünüvar geeft magische assist bij debuut in Turkije

Bron: source

Naci Ünüvar heeft een goede beurt gemaakt bij zijn officiële debuut voor Trabzonspor. De Ajax-huurling kwam op bezoek bij Adana Demirspor in de slotfase binnen de lijnen en had slechts een paar minuten nodig om zijn eerste assist te geven. De assist was van grote schoonheid en leek Trabzonspor aan een punt te helpen, ware het niet dat de thuisploeg in blessuretijd de 3-2 maakte.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar verlaat Ajax tijdelijk. De 19-jarige aanvaller wordt dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan Trabzonspor, dat vorig seizoen kampioen werd van Turkije.

Ünüvar ligt nog tot medio 2026 vast in Amsterdam, maar komt dit seizoen niet voor in de plannen van Alfred Schreuder. Op 22 januari 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1 in het bekerduel tegen Spakenburg, daarna speelde hij nog twee duels in Ajax 1. Daarnaast speelde de aanvaller vooral in Jong Ajax, waar hij tot 73 duels kwam en 24 goals maakte.

Ünüvar op huurbasis naar Trabzonspor

Bron: ajaxfanzone.nl

Naci Ünüvar komt de rest van het seizoen uit voor Trabzonspor. De negentienjarige aanvaller wordt al jarenlang gezien als groot talent in de Ajax-jeugd, maar wist nog niet door te breken in de hoofdmacht. Trainer Alfred Schreuder heeft laten weten dat speeltijd bij het eerste elftal gering is dit seizoen waardoor Ajax en Trabzonspor hebben besloten dat Ünüvar zich het beste verder kan ontwikkelen bij de Turkse club. Bij Trabzonspor wordt hij herenigd met goede vriend en ex-Ajacied Stefano Denswil.

Pages

Subscribe to Trabzonspor