Stanislav Lobotka

Ex-Ajacieden in het buitenland #3: Carel Eiting maakt debuut voor Huddersfield

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft afgelopen weekend drie punten gepakt tegen Vitesse, maar wat hebben de oud-Ajax spelers gedaan in het buitenland?

Carel Eiting

Carel Eiting heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt voor Huddersfield Town. Hij nam het op tegen Nottingham Forest op het tweede niveau van Engeland. Carel begon op de bank, maar vlak voor rust mocht hij al invallen bij een 0-0 stand. Uiteindelijk wisten ze met 1-0 te winnen, dus de middenvelder zal blij zijn met het resultaat.

Razvan Marin

‘Jensen slaat aanbieding Ajax af en vertrekt naar Celta de Vigo’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mathias Jensen gaat niet naar Ajax. De 22-jarige middenvelder van FC Nordsjaelland heeft besloten om Ajax af te wijzen ten faveure van een avontuur bij Celta de Vigo, zo meldt het Deense FOOTY. Jensen wordt bij Celta de opvolger van voormalig Ajacied Stanislav Lobotka, die zo goed als zeker naar Napoli vertrekt. De international van Jong Denemarken werd in 2017 voor het eerst in verband gebracht met Ajax en BT schreef in maart van dit jaar dat scout John Steen Olsen het talent in die maand had bekeken in een wedstrijd tegen FC Midtjylland.

Bij Ajax geflopte ‘mini-Modric’ verdient transfer naar LaLiga

Bron: www.voetbalzone.nl

Stanislav Lobotka slaagde er in het seizoen 2013/14 niet in om indruk te maken bij Jong Ajax toen de Amsterdammers hem huurden van het Slowaakse AS Trencín, maar de middenvelder lijkt in de afgelopen seizoenen toch een goede ontwikkeling te hebben doorgemaakt. Celta de Vigo heeft zaterdagavond namelijk via de officiële kanalen bekend gemaakt dat het de Slowaak overneemt van

Pages

Subscribe to Stanislav Lobotka