As Trečín

Van Persie optimistisch na uitschakeling: 'Hier kunnen we mee door'

Bron: www.ad.nl

Feyenoord kwam voor eigen publiek tegen AS Trencin niet verder dan een gelijkspel (1-1) en blijft daardoor de rest van het seizoen verstoken van Europees voetbal. Toch vond Robin van Persie ook positieve aanknopingspunten. ,,We waren goed en gretig", zei hij. ,,We hebben het publiek ook weer een beetje voor ons gewonnen. We kregen zo veel kansen, maar scoren helaas maar één keer."

‘Ajax geïnteresseerd in Trencin-talent’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zou interesse hebben in Abdul Zubairu, zo meldt FOX Sports Africa. Zubairi is een 19-jarige middenvelder die op dit moment speelt bij AS Trencin in Slowakije. Die ploeg rolde donderdag Feyenoord op met 4-0. Het bericht van de vermeende interesse van Ajax kwam echter al naar buiten voor dat duel.

Zubairu wordt geregeld vergelijken met Chelsea-speler N’Golo Kante. Hij werd verkozen tot één van de grootste talenten in de Slowaakse competitie. Sinds anderhalf jaar speelt hij voor Trencin, daarvoor speelde hij in zijn thuisland Nigeria.

Lang lacht Vilhena uit: 'Geen Europa League voor jou'

Bron: www.ajaxlife.nl

En nu maar hopen dat Lang niets over Ajax afroept... © Pro Shots

Er zijn heus wat Feyenoorders met verstand van voetbal. Een enkeling wees erop dat AS Trencin het Ajax van het Oostblok is. En Feyenoord wint vrijwel nooit van welk Ajax dan ook. Dat bleek. Het werd 4-0... Noa lang kon er de humor wel van inzien.

Lang is een opvallende speler van Ajax, al is het maar omdat hij Rotterdammer is. Lang gaat rustig in een Ajaxshirt over straat in de havenstad, zoals hij vroeger in de jeugd van Feyenoord ook wel eens in Ajaxkledij rondliep.

Pages

Subscribe to As Trečín