Ilan Boccara

Win kaartjes voor Ajax - OGC Nice!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het belooft alvast een bijzondere avond te worden in de Arena. © De Brouwer

We weten nu nog niet eens wat de heenwedstrijd brengt, maar we moeten het toch al even hebben over de return. De gedachten dwalen misschien af tijdens dit tweeluik. Als je zin hebt om naar de Johan Cruijff Arena te komen, raden we je aan om mee te doen aan de prijsvraag.

Marc Overmars schiet vaak mis met spelers voor hoofdmacht

Bron: www.vi.nl

VI Premium is de online abonnementsdienst van Voetbal International. Op mobiel, tablet en PC, 24 uur per dag, waar je maar wilt. Wekelijks delen we één gratis artikel om je kennis te laten maken met VI Premium.Sinds Marc Overmars (42) directeur voetbalzaken is, boekte Ajax nationale en financiële successen. Maar de gewenste Europese progressie bleef uit. Zo scherp als Overmars is in het binnenhalen van jeugdig talent en het langdurig binden van spelers, zo matig is zijn aankoopbeleid bij het eerste elftal. VI maakt de balans op.

Ajax en Boccara per direct uit elkaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het contract van Boccara liep nog tot en met 30 juni 2015. De middenvelder kwam in 2012 over vanuit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en debuteerde nog datzelfde jaar, 2 september, in het eerste elftal van Ajax tijdens het competitieduel sc Heerenveen – Ajax (2-2). In totaal speelde hij één officiële wedstrijd voor Ajax 1. Vorig seizoen werd de Frans-Nederlandse speler nog verhuurd aan Evian FC in Frankrijk om na een jaar weer aan te sluiten bij Jong Ajax. Dit seizoen kwam hij tot vier wedstrijden voor het tweede elftal van de Amsterdammers.

Pages

Subscribe to Ilan Boccara