Uitgelicht: De zeven mogelijke CL-tegenstanders

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijdagmiddag even na 12.00 uur weet Ajax tegen wie het in de kwartfinales van de Champions League gaat spelen. De Amsterdammers bereikten deze ronde zelf door in de achtste finales Real Madrid uit te schakelen. Tegen wie Ajax kan loten? En hoe wisten deze ploegen de kwartfinales van de Champions League te bereiken? Ajax Showtime zet het op een rij. 

Tottenham Hotspur

Dat Tottenham Hotspur - de club van oud-Ajacieden Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Davinson Sánchez en Christian Eriksen - de kwartfinale heeft bereikt, heeft het mede te danken aan PSV. De Londense club begon uitermate teleurstellend aan de groepsfase met nederlagen tegen Internazionale (2-1) en FC Barcelona (2-4). Tegen PSV in Eindhoven (2-2) werd opnieuw puntenverlies geleden, waardoor het er voor The Spurs slecht uitzag. Op Wembley won men vervolgens met veel pijn en moeite van PSV (2-1), waardoor de ploeg weer mocht hopen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/120355/uitgelicht-de-zeven-mogelijke-cl-tegenstanders