Thomas Vermaelen

RKC-Ajax; statistieken liegen niet

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

RKC neemt het zondag op tegen Ajax. De ploeg uit Waalwijk speelde in competitieverband 51 keer tegen de Amsterdammers, maar won slechts tweemaal. De laatste keer dat RKC thuis van Ajax won was in het seizoen 1988-1989. De Amsterdamse club won de laatste acht wedstrijden op rij tegen de ploeg uit Waalwijk. De meest recente overwinning van Ajax in Waalwijk was in het seizoen 2021-2022, toen het maar liefst 0-5 werd. De laatste keer dat RKC resultaat haalde tegen de regerend landskampioen was in het seizoen 2013-2014, toen het treffen in 0-0 eindigde.

Vergeten voetballer #26: Mauro Rosales

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 26 willen wij aan een Argentijnse voetballer toewijzen, die helaas door vele blessures nooit tot wasdom is geworden. Zijn naam is Mauro Rosales.

Vergeten voetballer #14: Thimothée Atouba

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 14 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de voetballer die nooit de verwachtingen waar heeft kunnen maken in het shirt van Ajax: Thimothée Atouba.

Barcelona maakt keuze: De Ligt krijgt prio boven De Jong

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens SPORT is het duidelijk: FC Barcelona heeft de knoop doorgehakt en legt de prioriteiten bij Matthijs de Ligt. De Catalanen zouden ook Frenkie de Jong graag willen hebben, maar de komst van De Ligt heeft meer prioriteit.

Het contract van Thomas Vermaelen loopt af en ook Gerard Piqué wordt een dagje ouder, waardoor de roep om een centrale verdediger toch net wat groter is dan de roep om een middenvelder.

‘De Ligt op dit moment gezien als vervanger Vermaelen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt staat bovenaan de prioriteitenlijst van FC Barcelona, volgens SER Catalunya.

Toch hoeft de verdediger bij een overstap niet meteen op een basisplaats te rekenen, aldus het Catalaanse medium. Hij zou in eerste instantie vooral gezien worden als vervanger van Thomas Vermaelen. De Belg is op dit ment de stand-in centraal achterin en heeft een aflopend contract. Op termijn zou De Ligt dan Piqué moeten vervangen.

Pages

Subscribe to Thomas Vermaelen