Sevilla FC

Gerucht: ‘Sanchez in beeld voor terugkeer naar Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Davinson Sánchez kan mogelijk terugkeren bij Ajax, zo weet het Engelse Express te melden. De Colombiaanse verdediger staat nog steeds bij Tottenham Hotspur op de loonlijst maar volgens het Engelse medium komt daar aankomende zomer een einde aan. Ajax zou inmiddels interesse hebben getoond en ook Sevilla zou wel wat zien in de diensten van de Colombiaan. Sanchez speelde eerder onder toenmalig trainer Peter Bosz in het seizoen 2016/2017 een succesvol jaar voor Ajax.

Stekelenburg keert definitief terug in selectie Nederlands Elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg keert definitief terug in de selectie van het Nederlands Elftal, zo heeft bondscoach Frank de Boer besloten. Naast Stekelenburg zijn ook de Ajacieden Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen opgeroepen voor de komende drie WK-interlands tegen Turkije, Letland en Gibraltar. ‘Ik heb Maarten Stekelenburg bij de groep gehaald, zodat ik hem tien dagen aan het werk kan zien. Nu gaat het om WK-kwalificatie, maar uiteraard kijken we verder dan alleen deze week’, aldus De Boer. Op 24 maart gaat Nederland op bezoek bij Turkije.

Neres keert tegen Heracles terug in Ajax-basis

Bron: www.ajaxshowtime.com

David Neres kan zich tegen Heracles Almelo opmaken voor zijn eerste Eredivisie-basisplaats van 2021. De vleugelaanvaller vervangt landgenoot Antony op rechtsbuiten. Ook Noussair Mazraoui en Edson Álvarez kunnen in Almelo op een basisplaats rekenen. Lisandro Martínez zit op de bank.

Maarten Stekelenburg staat evenals tegen PSV in het doel en lijkt daarmee de voorlopige eerste keeper van Ajax. Voor hem ziet hij Daley Blind na enkele omzwervingen terugkeren in het hart van de defensie, waar hij naast Jurriën Timber staat. Mazraoui en Nicolás Tagliafico zijn de backs.

Pages

Subscribe to Sevilla FC