Sevilla FC

‘Van de Beek en Ziyech kunnen Ajax 172 miljoen opleveren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen zomer maakten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt respectievelijk de overstap naar FC Barcelona en Juventus en dat leverde Ajax een slordige 161 miljoen op. Donny van de Beek en Hakim Ziyech bleven Ajax trouw maar worden regelmatig gelinkt aan een buitenlands avontuur. Real Madrid zou namelijk beide spelers willen oppikken bij Ajax en daarmee gaat het transferrecord opnieuw aan diggelen, zo weet Voetbal International te melden.

Promes snapt niet waar kritiek vandaan komt: ‘Ik er ook benieuwd naar’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes speelde vorig jaar bij Sevilla een wisselvallig seizoen en kende ook een moeilijke start bij Ajax, maar heeft zich in de afgelopen tijd in de basis geknokt. Toch blijft de 27-jarige aanvaller bij een bepaalde groep mensen altijd het mikpunt van kritiek. Promes hoopt de criticasters in de huidige interlandperiode met Oranje de mond te snoeren.

UEFA maakt stadions finales Champions League bekend en introduceert Europa Conference League

Bron: ajaxfanzone.nl

De finale van de Champions League wordt volgend seizoen gespeeld in Sint-Petersburg. In de jaren daarna zijn de Allianz Arena in München (2022) en Wembley in Londen (2023) het decor van de eindstrijd. De UEFA wees de gaststeden voor de komende seizoenen dinsdag aan tijdens een bijeenkomst in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Dit seizoen is de finale van de Champions League in Istanboel. Het aantal deelnemers aan de Champions League blijft 32.

‘Ik zit bij Ajax om het tegen topclubs te laten zien en dat heb ik wel gedaan’

Bron: www.voetbalzone.nl

Quincy Promes moest in zijn eerste weken bij Ajax dikwijls genoegen nemen met een plek op de reservebank, maar sinds het uitvallen van Donny van de Beek hoort de van Sevilla overgenomen Oranje-international steevast bij de basiself. Zondag verscheen hij in de kraker tegen PSV opnieuw aan de aftrap en nam hij het enige doelpunt in het in 1-1 geëindigde

‘Quincy Promes heeft af en toe gewoon een schop onder zijn kont nodig’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes werd afgelopen zomer veel geld van Sevilla naar Amsterdam gehaald. Toch is de aanvaller nog niet onomstreden bij Ajax. Erik ten Hag, die in het seizoen 2012/’13 al met Promes samenwerkte, begrijpt maar weinig van de kritiek.

“Ik zat hem in Deventer regelmatig achter zijn broek en dat is in Amsterdam niet anders. Quincy heeft af en toe gewoon een schop onder zijn kont nodig, al is hij nu een heel stuk volwassener dan destijds. Quincy is geen jochie meer, maar een man”, zegt de Ajax-trainer in gesprek met Voetbal International.

Pages

Subscribe to Sevilla FC