Sevilla FC

Neres keert tegen Heracles terug in Ajax-basis

Bron: www.ajaxshowtime.com

David Neres kan zich tegen Heracles Almelo opmaken voor zijn eerste Eredivisie-basisplaats van 2021. De vleugelaanvaller vervangt landgenoot Antony op rechtsbuiten. Ook Noussair Mazraoui en Edson Álvarez kunnen in Almelo op een basisplaats rekenen. Lisandro Martínez zit op de bank.

Maarten Stekelenburg staat evenals tegen PSV in het doel en lijkt daarmee de voorlopige eerste keeper van Ajax. Voor hem ziet hij Daley Blind na enkele omzwervingen terugkeren in het hart van de defensie, waar hij naast Jurriën Timber staat. Mazraoui en Nicolás Tagliafico zijn de backs.

‘Ajax informeerde ook naar Danjuma’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax ging de afgelopen dagen op zoek naar een vervanger voor Quincy Promes. De club kwam uiteindelijk uit bij Oussama Idrissi, die voor de rest van het seizoen gehuurd wordt van Sevilla.

Maar ook Arnaut Danjuma Groeneveld was een optie, zo meldt Voetbal International. Danjuma speelt op dit moment in de Championship bij Bournemouth en was één van de kandidaten om Promes te vervangen. Overmars informeerde bij de Engelse club, maar uiteindelijk werd het dus Idrissi.

Pages

Subscribe to Sevilla FC