Kortom - Bengoechea coach Peru, Schneider mag blijven

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Na de weigering van Marcelo Bielsa heeft de Peruviaanse bond wel een positief antwoord gekregen van Pablo Bengoechea ? De Uruguayaan heeft een contract getekend dat hem tot 2015 bondscoach maakt van Peru ? Bengoechea was assistent van Sergio Markarian, die na de mislukte WK-kwalificatie vertrok ?

? Chornomorets Odessa heeft afscheid genomen van Pablo Fontanello, Markus Berger, Anderson Santana, Franck Dja Djedje en Llorenc Riera ? De vijf buitenlanders vertrekken vanwege de onrust in Oekrane, waardoor ook onduidelijk is wanneer er weer gevoetbald kan worden ?

? Thomas Schneider heeft het crisisberaad bij VfB Stuttgart overleefd ? De 41-jarige trainer stond zwaar onder druk na een reeks van acht nederlagen, maar behoudt het vertrouwen van de clubleiding ? Dat was de conclusie van een crisisberaad van het bestuur van de nummer vijftien van de Bundesliga ?   

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-bengoechea-coach-peru-schneider-mag-blijven.htm