Serdar Gözübüyük

Arne Slot over tweemaal onderbroken bekerfinale: ‘Compleet waardeloos’

Bron: www.ad.nl

De finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en NEC is zondagavond twee keer tijdelijk onderbroken geweest. Na een kwartier lag de wedstrijd al een paar minuten stil, maar tien minuten na rust ging het weer mis in de Kuip. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük riep beide teams na 55 minuten spelen naar de kant, nadat er opnieuw vuurwerk was afgestoken door Feyenoord-supporters en er achter het doel in de gracht een brand ontstond.

LIVE KNVB-beker | Arne Slot (Feyenoord) en Rogier Meijer (NEC) kijken vooruit naar de bekerfinale

Bron: www.ad.nl

In de Kuip in Rotterdam staat zondagavond (aftrap: 18.00 uur) de 105de finale in de TOTO KNVB Beker op het programma. De trainers Arne Slot (Feyenoord) en Rogier Meijer (NEC) kijken in de Kuip vanaf 15.15 uur vooruit naar de bekerfinale, die zondag onder leiding staat van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Volg alles van de persconferentie in Rotterdam in ons liveblog.

Live Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax wacht er zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd. In Rotterdam zal de ploeg van John van ’t Schip het gaan opnemen tegen Sparta. Net als Ajax kent ook Sparta een zeer moeizaam seizoen. De Rotterdammers staan in de Eredivisie op een elfde plaats en kennen een zeer moeizame periode. Sinds de winterstop werd er slechts twee keer gewonnen, waardoor ze inmiddels dus zijn afgezakt naar het rechterrijtje.

Ajax ook in restant van duel tegen Feyenoord kansloos: 0-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Feyenoord woensdagmiddag in het restant van de zondag gestaakte Klassieker geen moment in de problemen kunnen brengen. De rotterdammers scoorden zelf al heel snel de 0-4, waardoor een comeback van Ajax, als dat idee er al was, in de kiem werd gesmoord. de cijfers doen pijn: Het is de grootste thuisnederlaag in de Eredivisie van Ajax sinds 2005, toen 0-4 tegen PSV, en de grootste uitzege van Feyenoord in De Klassieker. Ajax staat nu op een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie. 

WhatsApp-chats hooligans onthuld: ‘Over 2 minuten gooien we de rest op het veld’

Bron: www.voetbalzone.nl

Tijdens de eerste staking van De Klassieker bereidden supporters van Ajax al acties voor om het duel definitief te saboteren, zo blijkt uit WhatsApp-gesprekken in handen van de Instagram-pagina hollandscene. Zondagmiddag gooiden fans in de Johan Cruijff ArenA bij een 0-3 tussenstand voor de tweede keer vuurwerk op het veld, waardoor arbiter Serdar Gözübüyük in overleg met alle betrokken partijen

‘Van Halst, Hendriks en de RvC moeten weg maar ook Steijn zit op de wip’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Nederlandse media duikt maandagochtend uiteraard volle bak op de crisis bij Ajax. Valentijn Driessen heeft een hard oordeel geveld over het bestuur van Ajax. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is het ontslag van Sven Mislintat slechts het begin en moet Ajax snel beginnen aan een grote schoonmaakactie. Ook trainer Maurice Steijn blijft niet onaangetast. “Alleen snelle prestaties kunnen hem in het zadel houden.”

Pages

Subscribe to Serdar Gözübüyük