VfB Stuttgart

Mislintat keert officieel terug bij Borussia Dortmund in technische functie

Bron: ajaxfanzone.nl

Sven Mislintat is terug bij Borussia Dortmund, dat maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. Hij gaat een technische functie vervullen bij de Dortmund. Voormalig speler Lars Ricken is aangesteld als nieuwe technisch directeur. De terugkeer van Mislintat bij Dortmund hing al een tijdje in de lucht. Begin maart kwamen de eerste berichten naar buiten en sindsdien kwamen beide partijen steeds dichter bij een akkoord.

Borna Sosa opvallend in interview: ‘Dit seizoen was slechts een opwarmertje’

Bron: ajaxfanzone.nl

Een opvallende uitspraak van Borna Sosa in een interview met het Duitse Transfermarkt. De bekritiseerde Sosa stelt dat dit seizoen een ‘opwarmertje’ is voor zijn tweede dienstjaar in Amsterdam. Verder zegt de 26-jarige Kroaat geen spijt van zijn transfer naar Ajax. De achttienvoudig international weet zeker dat er betere tijden aankomen in de Johan Cruijff ArenA. 

Stuttgart rondt onderzoek naar ontslagen Ajax-directeur Sven Mislintat af: ‘Geen schade geleden’

Bron: www.ad.nl

VfB Stuttgart ziet af van verdere actie tegen Sven Mislintat. De club stelt na onderzoek vast dat het niet is benadeeld door de eerder dit seizoen bij Ajax ontslagen directeur voetbalzaken. ,,Hij heeft niemand bij ons geïnformeerd over zijn zakelijke relaties”, vertelde directeur Alexander Wehrle van VfB Stuttgart aan Duitse verslaggevers. ,,Maar een rapport heeft uitgewezen dat we geen schade hebben geleden.”

‘Transfer van Sosa lijkt topje van de ijsberg: Mislintat verzocht groot deel aanwinsten van zaakwaarnemer te ruilen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Borna Sosa is niet de enige schimmige deal die Sven Mislintat afrondde namens Ajax. Dat zegt de directeur van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), Gerben Everts, tegenover de NOS. De VEB is een organisatie die de belangen van beleggers behartigt en boog zich daarom dinsdag al in een open brief over de onrust rondom Ajax, een beursgenoteerd bedrijf dat dus afhankelijk is van beleggers. Naar aanleiding van de brief treedt de VEB-directeur nu dus naar buiten toe.

Pages

Subscribe to VfB Stuttgart