Onze Trots: 'Nu nog draaien op een huldiging!'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 22 spreken wij met Quinten van den Berg, beter bekend als Quintino, de dj die in 2018 op plek 25 stond in de DJMag-lijst voor de top honderd beste dj’s ter wereld.

Het is een regenachtige dag als wij afspreken bij Quintino thuis, vlakbij het Centraal Station in Amsterdam. Nadat wij de lift uitstappen op een van de bovenste etages staat de wereldberoemde dj ons al op te wachten in de deuropening. Een typisch Amsterdams deurmatje bij de deuropening zegt genoeg: we hebben hier te maken met een rasechte Ajacied.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119696/onze-trots-nu-nog-draaien-op-een-huldiging