Ziggo

Ajax met 21 spelers naar Oostenrijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax reist met 21 spelers af naar het Oostenrijkse Bramberg waar men voor aankomende week een trainingskamp heeft belegd. Op de heenreis stopt men nog even in München waar men morgenmiddag (zaterdag) een oefenwedstrijd speelt tegen Bayern München welke vanaf 16:30 uur live te volgen is op Ziggo Sport. In Bramberg zal Ajax op zaterdag 31 juli aantreden tegen Red Bull Leipizg. Youri Baas, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Kian Fitz-Jim en Ar’jany Martha krijgen van Erik ten Hag een (extra) kans om zich te bewijzen.

TV-tip: Zo kijk je Anderlecht – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond staat voor Ajax het volgende oefenduel op het programma. Tijdens het trainingskamp in De Lutte werd er geoefend tegen Quick ’20 en Paderborn, nu neemt Ajax het op tegen een tegenstander van een hoger niveau. Het gaat op bezoek bij Anderlecht, afgelopen seizoen de nummer 4 in België.

Het is jammer dat er geen Ajacieden mee konden reizen naar Brussel, want Ajax en Anderlecht hebben een goede band. Het stadion zal wel voor 1/3 gevuld zijn met Anderlecht-supporters en wie het duel thuis wil zien, hoeft alsnog niets te missen.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Paderborn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax liet zich dinsdag tegen amateurclub Quick ‘20 behoorlijk verrassen en kwam niet verder dan een gelijkspel. Vandaag wordt het trainingskamp in De Lutte afgesloten.

Om 12.00 neemt Ajax het op tegen het Duitse Paderborn. Weet Ajax het trainingskamp positief af te sluiten? Je kunt het duel live volgen.

Ajax presenteerde tegen Feyenoord het nieuwe, blauw-zwart gestreepte uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondagmiddag speelde Ajax tijdens de Klassieker voor het eerst in het nieuwe uitshirt van komend seizoen. Het shirt is blauw, met zwarte strepen op de buik die een mintgroene dunnen lijn hebben en ook het Ziggo-logo, het Ajax-logo en de Adidas strepen en logo zijn in mintgroene kleur. Naast het shirt zijn ook de sokken en het broekje blauw. Op het broekje staan er in mintkleur de Adidas-strepen. Een mooi detail aan het shirt zijn de drie Andreas-kruizen in de nek.

TV-tip: Zo kijk je Feyenoord – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Meestal is het eerste duel na het binnenhalen van de landstitel niet echt een duel om naar uit te kijken. De spelers zijn nog in halve feeststemming en vaak niet 100% scherp. Dat zal deze keer hopelijk anders zijn, want de Klassieker staat zondag op het programma! Een duel dat altijd gewonnen moet worden.

Erik ten Hag gaf dan ook al aan dat hij met de sterkste elf zal starten en het duel uiterst serieus neemt. Alleen Nico Tagliafico is er vanwege een schorsing niet bij.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – AZ

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kan door een gelijkspel tegen FC Utrecht afgelopen donderdag helaas nog niet officieel kampioen worden met publiek tegen AZ, maar het kan wel het laatste stapje zetten naar nummer 35. AZ, vechtend met PSV voor plek 2, komt op bezoek in Amsterdam en de ploeg van Erik ten Hag zal er alles aan moeten doen om de drie punten te pakken.

Pages

Subscribe to Ziggo