Ziggo

Ajax presenteerde tegen Feyenoord het nieuwe, blauw-zwart gestreepte uitshirt!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondagmiddag speelde Ajax tijdens de Klassieker voor het eerst in het nieuwe uitshirt van komend seizoen. Het shirt is blauw, met zwarte strepen op de buik die een mintgroene dunnen lijn hebben en ook het Ziggo-logo, het Ajax-logo en de Adidas strepen en logo zijn in mintgroene kleur. Naast het shirt zijn ook de sokken en het broekje blauw. Op het broekje staan er in mintkleur de Adidas-strepen. Een mooi detail aan het shirt zijn de drie Andreas-kruizen in de nek.

TV-tip: Zo kijk je Feyenoord – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Meestal is het eerste duel na het binnenhalen van de landstitel niet echt een duel om naar uit te kijken. De spelers zijn nog in halve feeststemming en vaak niet 100% scherp. Dat zal deze keer hopelijk anders zijn, want de Klassieker staat zondag op het programma! Een duel dat altijd gewonnen moet worden.

Erik ten Hag gaf dan ook al aan dat hij met de sterkste elf zal starten en het duel uiterst serieus neemt. Alleen Nico Tagliafico is er vanwege een schorsing niet bij.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – AZ

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kan door een gelijkspel tegen FC Utrecht afgelopen donderdag helaas nog niet officieel kampioen worden met publiek tegen AZ, maar het kan wel het laatste stapje zetten naar nummer 35. AZ, vechtend met PSV voor plek 2, komt op bezoek in Amsterdam en de ploeg van Erik ten Hag zal er alles aan moeten doen om de drie punten te pakken.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – FC Utrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De kater van de Europa League uitschakeling is weggespoeld met de overwinning in de KNVB Beker finale van afgelopen zondag, en na behoorlijk wat drama in de voetbalwereld staat morgen het inhaalduel tegen FC Utrecht op het programma. Erik ten Hag en zijn ploeg kunnen met een overwinning op FC Utrecht ervoor zorgen dat ze dit weekend tegen AZ kampioen kunnen worden, met wat fans in het stadion.

TV-tip: Zo kijk je RKC – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een tegenvallende uitslag tegen AS Roma afgelopen donderdag mag Ajax zondag alweer aan de bak. De Amsterdammers reizen af naar Waalwijk voor een Eredivisie-duel tegen RKC Waalwijk in speelronde 29. Er wordt om 16.45u afgetrapt.

Het lijkt toch inmiddels wel zeker dat de ploeg van Erik ten Hag dit jaar kampioen gaat worden. Tot afgelopen donderdag werd er in 2021 nog niet verloren en in de Eredivsie is dat nog steeds het geval. Tegenstander RKC Waalwijk staat op dit moment veertiende met 26 punten uit 28 wedstrijden.

Kijktip: Ajax Special over de legendarische avond in Bernabeu

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is momenteel even afzien: er is geen Ajax, want er worden volle bak interlands gespeeld. We moeten nog een weekje geduld hebben voordat Ajax weer in actie komt, maar ondertussen heeft Ajax wel iets moois voor ons.

De club heeft een special gemaakt over de legendarische avond in Bernabeu op 5 maart 2019, toen Ajax Real Madrid met 1-4 versloeg. Erik ten Hag en de spelers blikken terug op de avond en alle mooie beelden en kippenvelmomenten komen weer voorbij.

Pages

Subscribe to Ziggo