Ziggo

Definitief: Champions League, Europa League en Conference League vanaf 2024 alleen te zien bij Ziggo Sport

Bron: www.ad.nl

Met ingang van het seizoen 2024/2025 is het Europese clubvoetbal voor het eerst te zien bij één televisiezender. Ziggo Sport heeft de exclusieve mediarechten verworven voor de Champions League, de Europa League én de Conference League. Vorige week werd al bekend dat Talpa (Europa League) en RTL (Champions League) de rechten kwijtraken.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond moet Ajax zijn laatste kans grijpen om nog door te kunnen gaan in de Champions League. Alleen als er gewonnen wordt van Liverpool, is er op de laatste speeldag nog iets nodig. De Amsterdammers worden gesteund door een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar natuurlijk kun je het duel ook op tv volgen als je er niet bij kunt zijn.

Gullit keihard voor Timber en Blind: "Het is echt verschrikkelijk"

Bron: source

Waar de defensie van Ajax vorig seizoen niet tot nauwelijks te passeren was, krijgt het dit seizoen het ene na het andere doelpunt om de oren. In twee wedstrijden tegen Napoli moest Remko Pasveer tien keer vissen. De doelman maakt de laatste weken weliswaar geen overtuigende indruk, maar dat geldt ook voor Jurriën Timber en Daley Blind. Ruud Gullit was bij het programma Rondo van Ziggo Sport erg kritisch op de Oranje-internationals.

Klaassen en Timber teleurgesteld, maar zien lichtpuntjes bij Ajax

Bron: source

Davy Klaassen en Jurriën Timber waren na afloop van Napoli-Ajax voorzichtig positief over het spel van hun elftal. "Ik heb wel een team gezien", sprak Klaassen na afloop tegenover de camera's van Ziggo Sport. De middenvelder ging daarnaast in op zijn reserverol van de afgelopen weken. Verdediger Jurriën Timber was "best wel teleurgesteld" na het duel in Napels, maar zag ook een beter Ajax: "Het had vanavond ook anders kunnen lopen."

TV-tip: Zo kijk je Napoli – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond staat voor Ajax de derde Champions League wedstrijd van het seizoen op het programma. Napoli komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De Italianen wonnen hun eerste twee duels en gaan dus aan kop in de groep. Ajax won tot nu toe één duel en verloor ook één keer. Daarmee staat het met drie punten op de derde plaats in de groep. Een zege is dus belangrijk in het uitverkochte stadion vanavond.

Wat houdt de deal tussen Ajax en Unibet in?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waarom sluit een voetbalclub en deal met een online-gokbedrijf? Ben jij benieuwd naar wat daar achter zit en wat de deal inhoud? Het online gokken is inmiddels niet meer weg te denken. Je kunt bijna overal online op gokken, waar je niet op kunt gokken. Niet zo lang geleden was het verboden voor voetbalclubs om een deal te sluiten. Wat is er veranderd en wat houd zo’n deal in? In dit artikel gaan we er naar kijken.

Pages

Subscribe to Ziggo