Ajacieden in het buitenland #22: Goed weekend voor Frenkie, Dest & Koeman

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen weekend wist Ajax thuis te winnen van FC Groningen en zo opnieuw goede zaken te doen in de Eredivisie, maar ook in het buitenland rolde de bal weer. Welke oud-Ajacieden kwamen in actie en hoe was hun weekend?

Schalke 04

De droom van Klaas-Jan Huntelaar om Schalke in de Bundesliga te houden loopt tot nu toe wel wat anders dan verwacht. De spits is nog altijd geblesseerd en heeft nog nauwelijks minuten kunnen maken. Ook werd er dit weekend met 0-0 gelijkgespeeld tegen concurrent Mainz, maar er werd niet gewonnen. Het duel eindigde zoals het begon, 0-0, en Huntelaars nieuwe werkgever staat nu negen punten achter nacompetitie.

Valencia

Jasper Cillessen is na een langdurige blessure nu alweer een paar weken de eerste doelman bij Valencia. Hij en zijn ploeg konden een overwinning zeker wel gebruiken, en die kwam er ook. Er werd knap met 2-1 gewonnne van Villarreal, waardoor Valencia nu elfde staat in de Spaanse competitie.

Young Boys

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajacieden-in-het-buitenland-22-goed-weekend-voor-frenkie-dest-koeman/