CA Osasuna

El Derbi: FC Barcelona vs Espanyol – Verwachte Opstelling & Voorspellingen

Bron: www.nieuwslog.nl

Zaterdag 20 november staat de stadsderby van Barcelona op het programma. FC Barcelona ontvangt Espanyol in Camp Nou. Naast de Barcelona-derby staat vandaag onder andere ook Atletico Madrid – Osasuna op het programma. El Derbi Barcelonés is altijd een belaadde wedstrijd, vooral vanwege politieke en historische redenen. De wedstrijd wordt vaak gezien als Catalonië tegen […]

Uit het Oog: 'Ik zou graag Ajax coachen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 28 Ismael Urzaiz, de Spaanse spits die plots in Amsterdam opdook. 

Hoewel hij voor Ajax maar drie wedstrijden in actie kwam, vergeten de Amsterdamse fans hem niet snel. De Spaanse 'tank die nooit oorlog maakte' werd in 2007 naar de hoofdstad gehaald door toenmalig coach Henk ten Cate. Hij vertrok gauw, men hoorde weinig meer van hem, maar bijna negen jaar na dato doet hij zijn verhaal.

'Benítez zou goede trainer voor Ajax zijn'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sierd de Vos is de voetbalcommentator van Ziggo Sport die bekend staat om zijn stijl. Hij becommentarieert anders dan anderen, maar heeft bovenal heel veel kennis over het Spaanse voetbal. Door de huidige ontwikkelingen rondom Johan Cruijff, de historie van Ajacieden in Spanje, de geruchtenstroom rondom Riechedly Bazoer en de verhoudingen tussen het Nederlandse voetbal en het Spaanse, is er genoeg reden voor Ajax Showtime om met ‘El Sierd’ te spreken.

Jaaroverzicht 2013: deel 2

Bron: f-side.nl

Nog een kleine week en dan barst de tweede helft van het seizoen weer los met eerst het tussendoortje tegen een middenmoter uit Eindhoven om vervolgens pas echt door te gaan met de bekerwedstrijd tegen onze allergrootste rivaal. Maar eerst volgt nog onze terugblik op de eerste seizoenshelft van 2013-2014.

Juli

[Alibabba] Voorbeschouwing Ajax-FC Barcelona

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Voor de wedstrijd tegen Heracles was ik niet gerust op een goed resultaat. De absentie van Siem en Sightorsson is gelukkig zonder kleerscheuren doorstaan. Hoesen vond ik, buiten die goal om, erg matig en Fischer worstelt nog altijd met zijn vorm. Positief was voor mij wederom Daley Blind, die de taak als verdedigende middenvelder steeds beter uitvoert. Dat Ajax niet sprankelend voetbalt heeft puur te maken met de driehoek vóór Blind (Serero, Klaassen en Hoesen).

[Alibabba] Voorbeschouwing FC Barcelona-Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hallo Ajacieden. Ik zit weer achter mijn pc… We hebben gewonnen van PEC. Ik vond dat Ajax de eerste 25 minuten aardig speelde, maar wat Ajax daarna aan ruimtes weggaf vind ik onbegrijpelijk. Een verdedigende middenvelder moet in eerste instantie als een verdedigende middenvelder handelen. Ik haal dat aspect naar boven, omdat ik dat essentieel vind voor het spel van Ajax. Hij moet zorgen voor de balans in het elftal…

Pages

Subscribe to CA Osasuna