CA Osasuna

Memphis Depay mag van FC Barcelona eerder naar Nederland

Bron: www.ad.nl

FC Barcelona heeft Memphis Depay toestemming gegeven eerder naar Nederland te reizen om daar op weg naar het WK te werken aan zijn herstel. De aanvalsleider van Oranje had daarom verzocht bij zijn club, nadat gisteren bleek dat trainer Xavi hem niet had opgenomen in zijn selectie voor het competitieduel van vanavond in Pamplona met Osasuna. Dat is het laatste duel van Barça voor de WK-break.

Memphis Depay keert met toestemming Barcelona terug naar Nederland en laat zich zien bij filmpremière

Bron: www.ad.nl

Memphis Depay is met toestemming van FC Barcelona eerder naar Nederland gereisd om daar op weg naar het WK te werken aan zijn herstel. De aanvalsleider van Oranje had daarom verzocht bij zijn club, nadat bleek dat trainer Xavi hem niet had opgenomen in zijn selectie voor het competitieduel van vanavond in Pamplona met Osasuna. Dat is het laatste duel van Barça voor de WK-break.

‘Memphis Depay nu al in Nederland: FC Barcelona geeft Oranje-spits eerder vrij’

Bron: www.ad.nl

FC Barcelona heeft Memphis Depay toestemming gegeven vandaag al naar Nederland te reizen om daar op weg naar het WK te werken aan zijn herstel. Dat meldt Mundo Deportivo. De aanvalsleider van Oranje had daarom verzocht bij zijn club, nadat gisteren bleek dat trainer Xavi hem niet had opgenomen in zijn selectie voor het competitieduel van vanavond in Pamplona met Osasuna. Dat is het laatste duel van Barça voor de WK-break.

La Liga-spektakel barst los: kan het (nu nog) Nederlands getint FC Barcelona Real Madrid van de troon stoten?

Bron: www.ad.nl

Na de Premier League, de Bundesliga en de Ligue 1 wordt vrijdagavond met Osasuna - Sevilla (21.00 uur) ook La Liga afgetrapt. Zaterdag begint FC Barcelona aan het nieuwe seizoen. Nu nog met Frenkie de Jong en Memphis Depay in de gelederen. Maar hoelang nog? En kan Barça het titelverdediger Real Madrid dit seizoen tot het einde spannend maken?

El Derbi: FC Barcelona vs Espanyol – Verwachte Opstelling & Voorspellingen

Bron: www.nieuwslog.nl

Zaterdag 20 november staat de stadsderby van Barcelona op het programma. FC Barcelona ontvangt Espanyol in Camp Nou. Naast de Barcelona-derby staat vandaag onder andere ook Atletico Madrid – Osasuna op het programma. El Derbi Barcelonés is altijd een belaadde wedstrijd, vooral vanwege politieke en historische redenen. De wedstrijd wordt vaak gezien als Catalonië tegen […]

Uit het Oog: 'Ik zou graag Ajax coachen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 28 Ismael Urzaiz, de Spaanse spits die plots in Amsterdam opdook. 

Hoewel hij voor Ajax maar drie wedstrijden in actie kwam, vergeten de Amsterdamse fans hem niet snel. De Spaanse 'tank die nooit oorlog maakte' werd in 2007 naar de hoofdstad gehaald door toenmalig coach Henk ten Cate. Hij vertrok gauw, men hoorde weinig meer van hem, maar bijna negen jaar na dato doet hij zijn verhaal.

Pages

Subscribe to CA Osasuna