Daley Sinkgraven

Eventuele transfer Bergwijn naar Ajax ineens niet helemaal onbespreekbaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een eventuele transfer van Steven Bergwijn naar Ajax was eind vorig seizoen onbespreekbaar volgens trainer Mark van Bommel. De PSV-trainer stond daar dinsdagmiddag ineens heel anders in.

“We willen hem niet aan Ajax verkopen. Maar kijk, als Ajax komt en ze betalen de juiste prijs dan zal hij ongetwijfeld gaan vertrekken. Als zij de goede prijs voor hem maar willen betalen…”, laat de oefenmeester weten voor de camera’s van VoetbalPrimeur en Omroep Brabant.

Officieel: Sinkgraven naar Leverkusen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De transfer van Daley Sinkgraven naar Bayer Leverkusen is officieel. Ajax maakt nu ook melding van het vertrek van de verdediger annex middenvelder.

Sinkgraven had bij Ajax nog een contract voor één seizoen. Na veel blessureleed leek er voor hem geen toekomst meer in Amsterdam.

Peter Bosz, die altijd al gecharmeerd was van Sinkgraven, haalt hem nu dus naar Leverkusen. Ook sportief is dat een mooie stap: Leverkusen is al zeker van de groepsfase van de Champions League.

Sinkgraven akkoord met Bayer Leverkusen

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Sinkgraven gaat Ajax verlaten en heeft een akkoord bereikt met Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. Leverkusen betaalt bijna vijf miljoen om het Ajax-contract van Sinkgraven af te kopen. Sinkgraven maakte in 2015 de overstap van SC Heerenveen naar Ajax en bevestigt aan De Telegraaf dat de onderhandelingen zijn afgerond. Het contract van de 23-jarige Sinkgraven bij Ajax liep nog door tot medio 2020, maar hij kon in Amsterdam de laatste jaren – mede door veelvuldig blessureleed – niet rekenen op een basisplaats.

Pages

Subscribe to Daley Sinkgraven