Daley Sinkgraven

Wordt verdediger Magallán zesde Ajax-Argentijn?

Bron: www.ajaxlife.nl

Magallán in actie tegen River Plate. © Pro Shots

De kans is inmiddels vrij aannemelijk dat Ajax op korte termijn Lisandro Magallán presenteert als volgende aankoop. De Telegraaf weet dat de 24-jarige Argentijnse verdediger al persoonlijk rond is met Ajax. De onderhandelingen met zijn werkgever Boca Juniors lopen.

Als de Zuid-Amerikaan daadwerkelijk naar Amsterdam verhuist, dan kan zijn landgenoot Nico Tagliafico hem in elk geval een beetje wegwijs maken. Dat is altijd handig. Magallán zou de zesde Argentijn worden in dienst van Ajax. Wie gingen hem voor?

Gametalk Ajax – VVV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de competitie thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. De vraag is of Ajax de mokerslag van afgelopen zondag tegen psv van zich af kan zetten. Wil de ploeg de tweede plaats vasthouden, die recht geeft op voorronde Champions League dan zal het wel moeten. Met nog drie wedstrijden te gaan mag de tweede plaats niet uit handen worden gegeven. Een overwinning op VVV-Venlo donderdagavond is dan ook meer dan welkom. Zeker omdat ook nog het rechtstreekse treffen met nummer drie; AZ, de volgende speelronde nog op de agenda staat.

LIVE 14.30u | Sparta - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd van Ajax bij Sparta Rotterdam van zondagmiddag. Het affiche begint om 14.30 uur en is live te zien op FOX Sports. Koploper PSV won zaterdag al met 3-0 van VVV-Venlo, winst is dus noodzaak. Praat mee! 

Opstelling Sparta Rotterdam: -Wissels Sparta Rotterdam: -

Opstelling Ajax: -Wissels Ajax: -

Doelpunten: -

LIVE 16.45u | PEC Zwolle - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Ajax van zondagmiddag. Er wordt afgetrapt om 16.45 uur. Bij winst van Ajax lopen de Amsterdammers twee punten in op PSV, dat zaterdag gelijkspeelde tegen Heerenveen. Het duel is live te zien op FOX Sports. 

Opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis (Freire 46'), Sandler; Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Marinus, Mokthtar. Wissels PEC Zwolle: Hauptmeijer, Van der Hart, Freire, Woudstra, Bakker, Benschop, Nijland, Ondaan, Menig, Parzyszek. 

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Pages

Subscribe to Daley Sinkgraven